Svensk

Kanske det är dags att förverkliga Dina fantasier ?

Den enastående lyxiga kinkystudion Villi-Ira är stilfull och imponerande. I dessa utrymmen fungerar även Wildproductions foto- och filmstudio samt Wildclub som arrangerar festkvällar för inbjudna gäster. Våra tjänster är mångsidiga och bäst av allt, vi Dominakvinnor får förverkliga oss själva i vårt arbete.

I vår nya studio finns behagliga rum av olika slag, som kan justeras till färgsättning, stämning och belysning.

ANKOMST

Bland våra kunder finns även nybörjare, som vi inviger i S/M världens hemligheter, detta är intressant även för oss. Ofta berättar kunderna att de är spända eller rentav rädda – denna känsla är gemensam för många.

Du kan anlända obemärkt till oss, vårt hus är beläget på ett rauhallisella område och ser utvändigt ut som vilket hem som helst. Invändigt dock något helt annat... Det är lätt att anlända även för den som bor utanför huvudstadsregionen, för du behöver inte åka in till Helsingfors centrum. På vår gård finns inga parkeringsproblem. Du kan även komma med tåg, det är en kort, lätt, väl utmärkt gångväg från stationen till Studion. Tågresan från Helsingfors tar bara 25 minuter. Vi gör inte reklam för den exakta adressen på dessa sidor, utan önskar att våra kunder kan komma obemärkt och i lugn och ro. Du får adressen i samband med tidsreserveringen. Ett besök hos Studio Villi-Ira är väl värd resan.

En del av våra kunder besöker oss regelbundet, med för var och en lämpligt intervall. Kunder som anländer utomlandsifrån eller längre bort ifrån Finland träffar vi mer sporadiskt några gånger i året. Du kan själv bestämma intervallet, ifall du inte önskar att din domina bestämmer tidpunkterna enligt hennes önskemål. Även ifall du önskar att uppleva sessionens atmosfär en enda gång i ditt liv, så är du välkommen. Vi är alltid förberedda på din ankomst och hos oss kan du dröja utan att jäkta.
 
KLÄDSEL

Vi kan uppfylla de flesta av våra kunders önskemål gällande klädsel. Vi har olika slags rolldräkter, kläder tillverkade av olika material (bl.a. läder, pvc, gummi), och även ett stort urval av kvinnliga underkläder, strumpor och skor. Meddela på förhand ifall du har önskemål gällande din Härskarinnas klädsel och vill försäkra dig om att Dominan vid sessionen har någon viss dräkt. Ifall du vill klä dig under sessionen, önskar vi att du hämtar egna kläder med dig. För transsessioner har vi ett stort urval kläder, men det kan kännas mer naturligt att använda egna underkläder. Dock har även vi underkläder.
 
UTRUSTNING

Våra utrymmen är möblerade i världsklass och våra apparater är säkra och tillverkade som finländskt hantverk. Apparaterna har genomgått exakta hållfastighetsberäkningar, så du kan känna dig säker i vår studio. I vår studio finns tiotals stora apparater av olika slag: Små och stora burar, x- och t-kors, olika slags bockar, pariserhjul, surrningsbord, sträckbänk, snurrande stol samt stol att surras fast vid, sling, knullmaskin, lyckohjul, taljor, olika slags remfastsättningar för lyftanordningar. Hittills har vi kunnat förverkliga alla kundönskemål gällande apparatur. Vi utvecklar studion fortlöpande eftersom vi önskar att bjuda våra kunder på det bästa som finns att tillgå.

Även mindre utrustning finns det i mängder och förstås är all vår utrustning rena. Vi sköter väl om studions snygghet och apparaternas hygien. Vi skyddar och desinfierar omsorgsfullt och ändamålsenligt all använd utrustning och ytor efter varje kundbesök. Hos oss kan du duscha före och efter sessionen ifall du önskar. Självklart får du en ren handduk och tvättutrustning till ditt förfogande.
 
VILLI-IRA

Jag är en erfaren Domina och en kvinna som verkligen är intresserad av sadomasokism. Över tio år har jag sysslat med sadomasokism som verkligen är min grej. Det har varit mycket givande med ett arbete som jag verkligen gillar. Detta är mitt arbete och servicen kan således inte vara gratis..... Jag erbjuder mina s/m-tjänster åt män, kvinnor och par (utan sex). Som Domina är jag i en roll, men ändå inte en diva. Till min natur är jag trevlig, pålitlig, rättvis, viljestark samt även en handlingens kvinna.

Som Domina förverkligar jag mångsidiga sessioner på en mycket bred skala, så du får säkert den behandling du önskar. Jag gillar omväxling och njuter därför av roller och sessioner med olika atmosfär. Jag tycker även om att känna hur vi båda är närvarande vid sessionen, även om jag själv behåller makten.

Jag har fått tack speciellt för min variationsrikedom, studion som hela tiden utvecklas och det breda serviceutbudet. Min mentala hälsa är i skick och jag njuter även själv av våra sessioner. Då vi träffas luktar jag varken till tobak eller gammalt brännvin. Jag sköter min affärsverksamhet utan droger eller läkemedel.

Många saker fascinerar mig i sessionerna. Som bäst kan sessionerna ha samma känsla som vid lekarna som barn. Sessionerna är medryckande och spännande. Att hitta på och utveckla nytt är ett av mina karaktärsdrag, som jag tycker om. Ofta jämför jag mitt arbete med skådespelaryrket, jag har ju flera debytföreställningar varje vecka. Jag har ju inte som Domina två likadana dagar. Kunderna är olika och i olika ålder. Det är skojigt att via sessionerna kika in i människornas fantasier och att vara med och förverkliga de hemliga världarna.

Det rör sig många slags rykten inom branschen och i ärenden som gäller mig, är jag säkert själv den bästa att svara. En del har svårt att acceptera sadomasokistisk olikhet, men med mig kan du med tillförsikt dela dina hemligheter. Jag idkar samarbete med utvalda pålitliga kolleger samt samarbetspartners. Jag kan offentligt erkänna att jag är en sadomasokist – jag ger fenomenet ett ansikte. Det finns ändå många andra viktiga saker i mitt liv. Dagligen är jag så mycket framme i mitt arbete att jag får mitt begär att stå i rampljuset mättat. Jag vill inte vara mera kändis, än vad som är nödvändigt för mitt arbete. Mitt privatliv är mitt eget, precis som kunderna har sitt.

Min längd är 163 cm och vikten 48 kg, de uppnosiga brösten är C-75. Jag är född som kvinna och vill vara just det. Dock har jag även maskulina sidor, så som helhet är jag ingen höna. Jag motionerar och det syns på min kropp. För att anpassa mig till olika roller använder jag bl.a. peruker. Du kan träffa mig, Ira, olika dagar eller enligt önskemål som blondin, rödhår eller brunette. Mina ögon är bruna. Jag klär mig gärna enligt kundernas önskemål. Själv ser jag gärna på slavarnas nakna kroppar och på mina vackert klädda ladykunder.

Jag har besökt S/M-studior och fester utomlands, så jag vet vad som händer i branschen på övriga ställen på jorden. Mina kunder kommer från olika delar av världen och en stor del har idkat kinkylekar i åratal både i Finland och utomlands. Affärsverksamheten är i min egen ägo och jag fungerar som affärsidkare utan mellanhänder och betalar även min skatt.

Utgångspunkten i min verksamhet som Domina är kunden och min yrkesroll är kundtjänstbaserad. Sessionerna förverkligar vi enligt överenskomna önskemål. I mig finns både våldsamhet och mjukhet – i min personlighet finns verkligen båda sidorna. Därför kan jag lätt leva mig in i mycket olika sessioner och roller.

Min princip är: det jag gör, gör jag ordentligt och varje kundförhållande är olika. Vem du än är, så är ditt besök konfidentiellt och förblir mellan oss två. Jag förväntar mig även av dig, att du behåller våra sessioner för dig själv. En av mina styrkor är, att jag själv i mitt privatliv även trivs i rollen som undergiven slavinna: jag vet hur det känns att vara undergiven i en session. Det är viktigt för mig, att båda parter njuter av sessionen! Då vi träffas förstår du mera av sessionens natur och atmosfär! Jag är på bara ett mails eller telefonsamtals avstånd...

TILLÄGGSINFORMATION:

TIDSBESTÄLLNING: +358 (0)440 555 602

E-POST: valtiatar (at) villi-ira.net


KARRIÄR SOM DOMINA

Är en karriär som Domina något för dig ? Vi har en bra, trevlig kundkrets och även internationellt sett ståtliga arbetsutrymmen. Möjlighet även till deltidsarbete. Kanske det är just dig vi söker ? Är du verkligen intresserad av sadomasokism, ärlig, personlig, kreativ, hurtig, har förmåga att uppträda och långsiktig, över 20 årig kvinna, vars bakgrund, levnadsvanor och hälsa är i skick?

Vi har för att underlätta ditt beslutsfattande en lista med över 80 olika behandlingsalternativ, så det finns gott om alternativ till buds och endast fantasin sätter gränser. Ifall ditt smak och tycke är mer personligt, så kan du förstås diskutera det med oss. Kanske vi kan förverkliga din dröm. Sexuella tjänster erbjuder vi dock inte. Vi har samlat ihop några sessionsalternativ. Eventuellt finner du något för dig redan bland dessa.
 
SESSIONER

Det finns oändligt många benägenheter inom sadomasokism. Föremål för sessionerna är den undergivnes olika kroppsområden och sinnesförnimmelser. Långa kundförhållanden är mycket bra i vårt jobb, för då vi känner kunderna väl, blir slutresultatet ofta mycket bättre. Även med nya kunder är det jätteskoj, för då är det pirrande spänning i luften. Meningen med sessionen är att framkalla överenskomna erfarenheter i makt- och underkastelse.

Undergiven

Som undergiven part kan du njuta av att vid sessionen känna extremgränserna – det är mycket avslappnande och frigörande. Du kan även erhålla verkligt mjuka sessionsbehandlingar, för alla njuter ju inte av smärta.

Var och en har sina personliga orsaker att besöka sessionerna och för mången kan orsakerna förbli ett mysterium. Efter den första S/M sessionen kanske du tror, och kanske bestämmer dig, att den första gången även är den sista gången. Men kanhända att nyfikenheten snart vaknar på nytt, och du märker att du åter är på session och på väg till denna spännande värld. Det kan ta flera år att bekanta sig med sessionerna. Sessionerna skapar en intressant, spännande och förväntansfull erfarenhetsvärld som normalt kan leda till ett beroendeförhållande. Det är viktigt att reda ut vilka saker du gillar, för det är just lyckade sessioner som ger energiserande erfarenheter. Kom ihåg att sessionerna kan inte ske per telefon: det är något som måste upplevas på plats. S/M sessionen är alltid en enskild händelse och för varje person skapas en egen erfarenhet. Du kan för egen del glömma chattar och sanningshalten i kompisarnas berättelser och istället göra egna upplevelser.

Vi har en mångsidig erfarenhet av olika slags kunder, sessioner och fetisher, och vi försöker även att hjälpa dig att hitta dina benägenheter. Vi är proffs i branschen och vi förverkligar gärna dina önskemål genom sessioner på ett skapande sätt. Före sessionen vill vi kartlägga dina önskemål och du får gärna ringa eller skicka e-post. Du får gärna diskutera efter sessionen om händelseförloppet och berätta om hur du upplevt dessa. Även vår njutning som vi fått av en lyckad session är viktig. Vi är artister och gör därför vårt arbete i meningsfull arbetstakt.

Våra sessioner kan basera sig på någon form av mental eller kroppslig underkastelse eller genom att förverkliga någon fetish på ett sätt som behagar dig. Vi kommer på förhand överens om alla gemensamma principer och verksamhetsformer, atmosfär, användning av säkerhetsord, rollfördelning, förorsakandet av eventuell smärta och märken, klädsel, hälsoaspekter mm… Vi handlar i samförstånd och hos oss är du i goda händer. Vi önskar att du hos oss får den behandling som vi överenskommit.

Du kan lita på att ditt besök är helt konfidentiellt. Tidsmässigt varierar sessionerna från en halv timme rentav till en veckas fängelse- eller tjänsteperioder. Ifall din Domina anser att du är en värdig slav och har fattat tycke för ditt sällskap, kanske din härskarinna låter dig följa med på resor utomlands till fester. I Finland gör vi inte avgiftsbelagda sessioner vid fester, utan ifall härskarinnans lust och inspiration faller på, kan du få våra små behandlingar helt gratis.
 
ROLLER

I våra sessioner har vi en mycket stor omvandlingsförmåga, vilket är en viktig del av vårt arbete. Önskar du möta en sträng polis, öm sköterska, bestämd lärarinna, sadistisk fångvaktare, vild Dominakvinna eller… ?

Som vårt undergivna djur är du hund eller häst. Vi skolar dig enligt vår egen smak med varierande metoder . Många rollspel är möjliga och lämpar sig väl t.ex. för nybörjare eller för vänner till mjuka sessioner. Rollerna underlättar att leva sig in i sessionen och det är befriande att emellanåt vara någon annan.


FETISHER

Ifall du känner fetish anlag inom dig, så kan vi kanske njuta tillsammans. Som fetishist kan du känna olika slags känslor, föreställningar, njutningar samt välbehag då du sysslar med din fetish. Blir du inspirerad kvinnliga kroppsdelar, vänds din blick efter något visst slags klädsel, är det något extra med eleganta skor, vad händer då du ser något speciellt sinnligt material på en stilig kvinna ? Mången av oss har även mer personliga fetisher, som inte har nämnts här. Du kan förhandla med oss om dem.

Som fetisch kan även det motsatta könets kläder (strumpor, bh, skor..) fungera, och medföra en njutning då du själv klär dem på dig. Med klädernas hjälp kommer du närmare kvinnligheten. Klädseln medför också en smak av det "förbjudna äpplet", spänning och upphetsning.

TV-LADYN

I vår kundkrets finns många transvetit-kunder. Klädsel är en synlig variant av kvinnligheten. Andra medel kan vara gester, promenadstil, sättet att tala, att framhäva vissa kroppsdelar, frisyren, makeupen mm… Dessutom har var och en egna interna preferenser i klädeln. En stor del av transvetiterna är heterosexuella, men många finner naturligt en bisexuell sida inom sig eller vill endast fantisera i sin kvinnoroll om män. Ofta har transsexuella lätt att godkänna olika slag av erotisk njutning, såsom sadomasokism och roll-lekar.


Det är toppen att se tjusiga ladyn, flickfjollor och riktiga hyndor som kommer ut ur sitt skal. Vi ger gärna stöd och guidning i kvinnlighetens hemligheter. Med oss kan du tillbringa många slags kvinnlighetssessioner och vi skapar dem just enligt dina behov. Vi kan även åka och shoppa eller gå på lunch tillsammans. Du kan klä dig i egna eller av oss lånade damkläder och peruker. I vårt urval finns en mängd dräkter, skor, smycken, peruker, makeup mm. Du får även hjälp med make-upen, och är snart färdig att njuta ! Ifall du önskar att vi gör en grundlig make-up innan sessionen, så lönar det sig att reservera två timmar. Våra nya utrymmen möjliggör en ännu bättre service än tidigare även på detta område. Urvalet av skor, peruker och dräkter utökas kontinuerligt. Då du vill träffa andra likasinnade eller män och kvinnor som gillar transvetiter, så är tv-lady-kvällarna ett trevligt sätt. Tilläggsinformation finner du i vår festkalender.
 
PAR

Ifall du önskar att komma till en gemensam session med din partner, så är du mer än välkommen. Vi ger gärna nya erfarenheter åt par och vi njuter även själv av dessa gemensamma stunder. Sessioner för par är fördelaktigt prissatta. Och bäst av allt, nu har kvinnor vågat sig ensamma till våra sessioner.

FLERA DOMINAN

En fantasi om flera kvinnors behandling kan uppfyllas hos oss. Då du tycker att två eller tre dominan är något för dig... Vi kompletterar varandra och mången slav har fått ett beroendeförhållande till oss. Olika härskarinnors handlingsmönster och goda samarbete gör sessionen mångsidig och överraskande.

SLAVINNESESSIONER

Odisciplinerad skolflicka, stygg hynda eller ödmjuk tjänarinna? En vacker slavinna underkastar sig min behandling eller så kan du vara hennes master. Vi kan även behandla henne tillsammans. Du kan skicka e-post åt henne eller diskutera önskemål och planera sessionen per telefon. För ögonblicket är slavinnans plats obesatt.
 

TV-LADY, MANLIG SLAV, MASTER..

Ifall du önskar att vi skall arrangera åt dig en tv-lady, manlig slav eller master till sessionen, så vänligen meddela dina önskemål några dagar på förhand, så att vi kan komma överens om en tidtabell som passar alla. Andra specialönskemål kan du fråga efter per telefon.

WC-SESSIONER

Kaviarsessioner är möjliga cirka kl 10-tiden på morgonen. Vi är friska och vi använder inte laxermedel och ändtarmsspolning endast som specialönskemål. Nattens urin kan vi hålla tillbaka, så att du får den med god arom. Champagne som vi samlat in, kan vi servera under dagen. De vanligaste sekretsessionerna är piss, bajs eller romersk dusch dvs. uppkastning. Men även spott, mens och svett är uppskattade. På förhand kan du se en pissfilm och bekanta dig med hur Villi-Iras champagneduschar ser ut.

FASTSPÄND, TILLFÅNGATAGEN

Då du njuter av att vara fjättrad i bojor och vill överlåta kontrollen helt åt din domina... Vi har många alternativ i utrustningen för att spänna fast dig. För att binda fast dig kan vi använda läderremmar, rep, gummiband, plastfilm eller ideal-bindor, gips, kätting,tejp, mm... Många burar och utrymmesalternativ ger mer spänning i att vara bunden. Av säkerhetsskäl lämnar vi dig inte ensam, du är alltid övervakad som bunden.

ATT BETJÄNA EN DOMINA

Vi uppskattar jättemycket då vi blir betjänade, för vi är ju vana vid att befalla och styra. Det är en njutning för oss att se dig följa våra exakta befallningar. Saker och ting måste övas tills de slutligen löper friktionsfritt. Det finns alltid användning för en god tjänare. Vårt stora hus ger även möjligheter till riktigt arbete, både inomhus och i trädgården. Du har säkert även andra färdigheter, som vi Domina-kvinnor kan utnyttja till vår fördel.

BESÖK KLINIKEN

En av de vanligaste och mest önskade rollsessionerna är sköterska och läkare. Vår kritvita klinik bländar dig även med sin personal. Sköterskan kan vara djävlig, ömhänt...men ....Kliniken har en äkta atmosfär och våra patienter bättrar sig;) ifall du önskar så kan vi bjuda på en verkligt tuff sköterskas säkra och mångsidiga behandling. Vi ombesörjer klinikens hygien på ett sakligt sätt. Även i denna sessionstyp gör vi mjuka rollstunder.

BROTTNING, DOMINAS TYNGD PÅ KROPPEN

Brottning är Domina Xenas specialitet. Hon tränar flera gånger i veckan och du kan komma i närkontakt med henne på mattan. Ifall du njuter av att känna kvinnokroppar ovanpå din egen kropp, då är det bäst med en session med två Dominakvinnor.

SESSIONER PÅ ANDRA STÄLLEN

Vi ordnar sessioner även utanför vår studio, t.ex. i parker, restauranger mm. Dock inom ramen för god smak. Eventuella taxiresor och andra kostnader debiteras. Ifall du är rörelsehindrad så kan vi även ordna hembesök.
 
UTHYRNING AV STUDION

Åt par uthyres utrymmena på kvällar och en del veckändor. Tidpunkterna för uthyrning överenskommes skilt för varje fall.

ATT SE PÅ

Är du intresserad av att bekanta dig med kinky-verksamhet genom att se på. Eller kanske du är mer intresserad av att följa med visuellt än att själv vara med som aktiv deltagare? Hos oss kan du följa med olika slags sessioner. Kanske du ser det du önskar eller något helt nytt…

FÖRESTÄLLNINGAR

Vi uppträder även själv ibland på Wildclubs kvällar och dessutom uppträder vi vid olika tillfällen, såsom mässor och lillajulsfester. Att experimentera med något kinky behöver inte vara dödsallvarligt, utan vi kan förhålla oss till det även med humor. För hjälten vid polterabend-tillställningar är det jätteskoj att vara den sista främmande kvinnan… Våra tjänster har även använts vid födelsedagsfester, avskedsfester mm. Festsessionerna skräddarsys att passa för hjälten. Du kan även skaffa ett sessionsgåvokort, en gåva som inte varje man eller kvinna upplever.

FOTOGRAFERING

Kundernas egna individuellt förverkligade videofilmer har blivit mycket populära. Vi gör filmer åt våra kunder för privat bruk. Vi filmar med din egen kamera eller arrangerar fotograf med nödvändig utrustning. Eller så kan vi fota sessionerna med din still-kamera. En ung kvinnlig fotograf har redan dokumenterat ett flertal sessioner och kan med ett skilt avtal kopplas till våra sessioner.

TIDSBESTÄLLNING

Vi tar emot nya slavar för skolning.

Vi har några kriterier för dig, som vi önskar att följs. Du är över 18 år, kommer utan droger eller rusmedel, följer överenskommen ankomsttid (anmäler i tid ifall du blir förhindrad att komma). Ifall du inte anmäler din avbokning, så hamnar du på vår svarta lista. Ifall du inte vill ringa från ditt personliga telefonnummer, så lönar det sig att skaffa ett skilt telefonkort. Du förstår säkert att vi inte bjuder på sextjänster ! Den egna och andras hälsa är viktig för oss och därför kan man inte slicka på de intima områdena under sessionen.

Vi är anträffbara per telefon mån-fre kl 10-20. Reservera tid på förhand. Ifall du överraskande kommer på sessionshumör så kan du förstås fråga efter eventuella lediga tider samma dag.

Vi har några kriterier för dig, som vi önskar att följs. Du är över 18 år, kommer utan droger eller rusmedel, följer överenskommen ankomsttid (anmäler i tid ifall du blir förhindrad att komma) Ifall du inte anmäler din avbokning, så hamnar du på vår svarta lista. Vi svarar på ditt samtal ifall du ringer så att telefonnumret syns. Du förstår säkert att vi inte bjuder på sextjänster ! Den egna och andras hälsa är viktig för oss och därför kan man inte slicka på de intima områdena under sessionen.
Du når oss per telefon mån-fre kl 10-20. Boka tid på förhand. Ifall andan faller på kan du förstås ringa oss och höra ifall det finns någon ledig tid under samma dag.

PRISER

 • Sessioner, Fetisher, Rollspel, för Tv-ladyn : Halv timme 135€, en timmes session 200€
 • Par: Halv timme 200€, en timmes session 300€
 • 12 timmar: 1800€
 • 24 timmar: 3000€
 • Längre sessioner:
  • Två härskarinnors session: Halv timme 300€ och en timmes session 400€
 • Slavinnesession : Halv timme 300€, en timmes session 400€
 • Tv-lady, manlig slav, master: förutom sessionsavgiften (halv timme 135€, en timme 200€) ­ halv timme 100€ och en timme 200€
 • Uthyrning av studion: Åt par är utrymmeshyran 200€ och om övriga hyresbehov kan vi förhandla.
 • Att följa med: förutom sessionsavgiften (halv timme 135€, en timme 200€) kommer ett tillägg för var och en som deltar i föreställningen, halv timme 100€ och en timme 200€
 • Kaviar: 85€
 • Champagne : 70€
 • Romersk dusch: 200€


VANLIGA FRÅGOR

Fråga: ”Hur bokar man tid ?”

Svar: Per telefon +358 (0)44-0555 602,E-POST: valtiatar (at) villi-ira.net mån-lör kl 10-20.


Det lönar sig att boka tid på förhand, en eller ett par dagar innan, så vi kan förbereda oss enligt dina önskemål. Du kan förstås ringa oss ifall andan faller på och höra ifall det finns någon ledig tid. Tyvärr går det inte att reservera tid med textmeddelande (sms). Ifall du förfrågar om sessioner per e-post, så ber vi dig ringa och bekräfta tidpunkten.

Meddela i god tid, ifall du måste avboka eller försenar dig.

Fråga: ”Vad händer under sessionen ?”

Svar: Det finns inget enkelt och entydigt svar på denna fråga. Varje människa är en personlighet och varje sessionshändelse är olika. Det finns inte två likadana sessioner eller någon speciell formel, utan varje besök skräddarsys individuellt.

Fråga: ”Vågar en nybörjare komma ?”

Svar: Förstås, var och en är någongång nybörjare. Den som kommer första gången kan redan ha lite erfarenhet, eller så är saken ännu på fantasistadiet. Vi har en blankett som du kan fylla i då du besöker oss första gången. Det är onödigt att bli skrämd över antalet alternativ. Vi berättar gärna vad de olika alternativen betyder i praktiken.

Fråga: ”I er annons nämnes 'Ingen sex'. Hur definieras sexuella tjänster ?”

Svar: Med dessa menas vaginal-, oral- och analsex. Det är onödigt att be oss om sextjänster, fastän man skulle använda skydd eller skulle uppvisa läkarintyg över hälsotillståndet.

Fråga: ”Säkerhetsord och -gest? Behövs dessa verkligen?”

Svar: Dessa finns till för att användas, ifall händelseförloppet ur den undergivne partens synpunkt blir alltför våldsam. Sessionen kan med dessa avslutas helt eller för att ta en tillfällig paus. Vi övervakar situationen hela tiden, men inte ens det bästa proffset är en tankeläsare. Det vanligaste säkerhetsordet är ”punainen”, men vilket som helst från vanliga sessioner avvikande ord eller gest kan överenskommas.

Fråga: ” Kan man hämta egna leksaker och tillbehör med sig ?”

Svar: Förstås, om egna personliga leksaker känns bättre eller man har någon ovanligare sak som upphetsar.

Vårt urval är dock mångsidigt och vi sköter om att skydda sakerna och utrustningen vid sessionerna samt att rengöra dem genast efter användning.

Fråga: ”Hurdan är en polterabendsession?”

Svar: Denna skräddarsys liksom alla våra sessioner, oftast enligt bekantskapskretsens önskemål, det är ju oftast de som reserverar tid och kan berätta alltmöjligt om festprissen. En stor portion humor med, så kan vi skapa en oförglömlig dag. Oftast räcker en halv timme, men även längre sessioner kan ordnas.

Allmänna regler i dessa fall:

1. Festprissen anländer nykter och i god vigör, medan resten av sällskapet avlägsnar sig – våra nya utrymmen bjuder på aktiviteter under tiden. Vid överenskommen tidpunkt kan resten av sällskapet komma och följa med situationen, kanske rentav fotografera eller delta.

2. Ett gott uppförande är a och o. Vi berättar gärna om vår verksamhet och förevisar våra utrymmen och apparater. Men kom ihåg att detta är inte en sandlåda, utan vår arbetsplats och våra arbetsredskap.

Fråga: ”Kan jag övernatta bakbunden i buren?”

Svar: Ja, men endast delvis bakbunden. Vi gör långa sessioner, som kan ta flera timmar eller rentav ett helt dygn, men en bakbunden slav kräver av säkerhetsskäl tillsyn. Detta är en fråga om slavens hälsa och säkerhet. Det är inget att leka med.

 

Vi ses !