Valtiatar Villi-Ira

Olen Suomen tunnetuimpia ja pitkäuraisimpia Dominoita. Monelle tuttu, mutta ehkä sinulle vielä uusi tuttavuus. Valitsemallani saralla olen hyvin kokenut ja aidosti sadomasokismista kiinnostunut nainen. Urani sadomasokismin pyörteissä on ollut pitkä ja myös mielenkiintoinen.

On ollut antoisaa tehdä tätä työtä josta todella pidän. Koska tämä on työni, siksi palveluni eivät ole ilmaisia ja kritiikin alan kaupallisuudesta jätän omaan arvoonsa. Palveluni ovat monille avartavia kokemuksia ja tarpeen. Teen sessioita naisille, miehille sekä piristystä hakeville pareille. Olen Dominan roolissa, joka ei ole kuitenkaan diivailua ja strippausta. Luonteeltani olen mukava, luotettava, oikeudenmukainen, tahtova sekä tunnetusti myös toiminnan nainen.

 

Toteutan monipuolisia sessioita hyvin laajalla skaalalla, joten saat varmasti haluamasi käsittelyn. Satakunta erilaista käsittelytapaa takaa sen, että sinulla on mistä valita. Mikäli kohtaan vielä jotain uutta, olen ennakkoluuloton. Todettakoon kuitenkin, että eläimet ja lapset eivät kuulu sessioihini.Vaihtelunhaluisena nautin tunnelmaltaan erilaisista rooleista ja sessioita. Pidän myös erilaisista ja kaiken ikäisistä ihmisistä, mutta tärkeää on, että sessiossa kemiamme kohtaavat.

Kiitosta olen saanut muuntautumiskyvystäni, kehittyvästä ja tasokkaasta studiosta sekä laajasta palvelutarjonnasta. Mielenterveyteni on kunnossa ja tavatessamme en haise tupakalle tai vanhalle viinalle. Pyöritän studiotani myös ilman huumeita tai lääkkeitä.

Minua kiehtoo sessioissa monet asiat. Sessiot ovat mukaansatempaavia ja jännittäviä. Keksiminen ja uuden luominen ovat luonteelleni ominaisia asioita, joista pidän. Dominana minulla ei ole kahta samanlaista päivää. On avartavaa kurkistaa fantasioihin ja olla toteuttajana osa ihmisten salaisia maailmoita.

Olen minua Valtiatarta koskevissa asioissa varmasti paras henkilö vastaamaan niihin itse. Yksityiselämäni on kuitenkin omani, kuten myös asiakkailla omansa. Joidenkin on vaikea suvaita sadomasokistista erilaisuutta, mutta kanssani voit luottamuksellisesti jakaa salaisuutesi. Yhteistyötä harjoitan luotettavien kollegoiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Voin tunnustautua julkisesti sadomasokistiksi - annan asialle kasvot. Kuitenkin maailmassani on myös paljon muita tärkeitä asioita. Olen päivittäin esillä riittävästi tyydyttääkseni esilläoloviettini ja en ole julkisuushakuinen.

Koska olen syntynyt naiseksi ja haluan olla juuri sellainen. Olen hyvin säilynyt ja liikuntaharrastukseni näkyy vartalossani. Pituuteni on 163 cm ja kiloja 48. Rinnat ovat ryhdikkäät D-75.Muuntautuessani eri rooleihin käytän peruukkeja ja asusteita. Pukeudun mielelläni asiakkaitteni toiveiden mukaisesti ja mikäli minulla ei ole runsaissa valikoimissani toivomaasi asustetta, olen valmis uusiin hankintoihin tai voit tuoda sellaisen mukanasi. Kokoni on s/xs, 34-36.

                                  

Vierailen matkoillani ulkomailla S/M studioissa ja bileissä, joten tiedän, mitä alalla tapahtuu. Toteutan sessioita usein maailmaa kiertäneiden ja kokeneiden masokistien kanssa. Tapaan mielelläni myös uusia  asiakkaita ja osaan avata ovia aivan aloittelijoillekin sillä kanssani on mutkatonta. Lähtökohtanani on asiakas ja Dominan roolini kestää asiakaspalvelulähtöisyyden. Session toteutamme sovittujen toiveiden mukaisesti. Minusta löytyy sekä rajuutta ja annos pehmeyttä. Rooleihin ja sessioihin eläytyminen on inspiroivaa.Liiketoimintani on omassa omistuksessani ja toimin yrittäjänä ilman välikäsiä maksaen myös veroni.

Jokainen asiakassuhteeni on minulle ainutlaatuinen ja periaatteeni on: mitä teen, teen sen kunnolla.Toimin täysijärkisesti ja yhteisesti sovittujen pelisääntöjen mukaan.Oletpa kuka tahansa, käyntisi on luottamuksellinen ja jää vain meidän kahden väliseksi. Odotan myös sinulta, että pidät sessiomme sovitusti kahdenkeskisinä. Eräs tärkeä vahvuuteni on, että viihdyn itse yksityiselämässäni myös alistuvissa orjatar rooleissa: siis tiedän omakohtaisesti, miltä alistettuna oleminen tuntuu. Tavatessamme ymmärrät session luonteesta ja virityksistä jo enemmän! Olen mailin tai puhelun päässä...

Hyvä kuva kertoo, tuhat sanaa, joten piipahda galleriassani. Mikäli haluat kurkistaa muutamiiin sessiotapoihini dvd:t ovat siinä hyvä mahdollisuus.

LISÄTIETOJA:

Ira:

Ma-Pe klo 10-20. Viikonloput vapaana, mutta noin kerran kuussa järjestän pitkämatkalaisille mahdollisuuden la sessioon.

AJANVARAUS: +358 (0)440 555 602 | EMAIL: valtiatar (at) villi-ira.net