Ajanvaraus & Saapuminen

Asiakkaisiini mahtuu myös ensikertalaisia, joita vien S/M maailman saloihin. Jokaisen matka on erilainen ja myös minusta mielenkiintoinen. Usein asiakkaat kertovat, että heitä jännittää ja jopa pelottaa - tämä tunne on monille yhteinen.Saapuessani luokseni jännitys usein katoaa sillä kanssanion mutkatonta.

Voit saapua huomaamattomasti, sillä talo sijaitsee hyvin rauhallisella alueella, ison pellon laidalla.Kaikki talon ikkunat ovat verhoilla ja kalvoilla peitetyt. Talo on ulkoisesti tavallisen suuren talon oloinen, mutta sisältä aivan jotain muuta. Saapuminen on helppoa myös ulkopaikkakuntalaisena, sillä karttani opastaa perille.  Omalla pihalla ei ole parkkiongelmia ja isompikin autosi mahtuu pihaan. Voit saapua myös taksilla tai juna-bussi yhdistelmällä, ja bussiasemalta on lyhyt ja helppo kävelyreitti studiolle. Talolle on oma hyvin merkitty oma tie, mutta näillä sivuilla ei ole  tarkempaa osoitetta,saat kartan ajanvarauksen yhteydessä. Pihallamme on usein talon autoja, joita ei tarvitse pelästyä.Studio Villi-Iran kartanoon saapuminen on varmasti sinunkin arvoista.

Osa asiakkaistani vierailee luonani säännöllisesti, kullekin sopivin väliajoin. Ulkomailta ja kauempaa Suomesta saapuvia asiakkaitani tapaan satunnaisemmin muutamia kertoja vuodessa. Käyntisi tiheyden voit päättää itse. Olet tauonkin jälkeen aina tervetullut. Mikäli haluat vain kerran elämässäsi kokea session tunnelman, otan sinut mielelläni vastaan. Olen aina varautunut tuloosi ja voit viipyä kiireettömästi.

Tässä tärkeää infoa ajanvaraukseesi liittyen: (luethan huolellisesti loppuun asti)
Suhtaudun työhöni vastuuntuntoisesti.

  • Studio on  avoinna ma-pe 10-20. Voimme sopia session myös ennakkoon joillekin la-su päiville klo 11- 16.Työn luonne on sellainen etten pysty tekemään sessioita likukuhihnalla.
  • En soita tai lähetä tekstiviestejä sinulle päin.Ole puhelimessa asiallinen, äläkä häiriköi tai soita juovuksissa. Jos haluat puhelinsessioita, soita niihin tarkoituksiin suunniteltuihin 0700-alkuisiin numeroihin.
  • Järjestele asiasi ennakkoon niin, että pääset haluamaasi sessioon. Ole varauksesi suhteen asiallinen ja varaa aika vasta kun olet varma tulostasi, näin emme varaa aikoja turhaan. Kun varaat ajan muutamaa päivää ennakkoon, niin voin luvata sinulle melko varmasti ajan järjestyvän. Jos varailet aikoja peruen niitä, päädyt mustalle listalle ja tämän jälkeen ajan järjesyminen ei ole enää mahdollista.
  • Jos kuitenkin joudut perumaan sessioajan ilmoitathan peruutuksesi soittamalla tai tekstiviestillä (ei mailitse).
  • Soita ovikelloa juuri siihen aikaan kun olemme sopineet sessiosta,(näin edellinen asiakas on ehtinyt poistua ja olen valmis sessioon.
  • Jotta löydät eksymättä perille, pyydä  saapumisohje ja lue se huolellisesti loppuun asti. Näin saavut varmasti oikeaan paikkaan.
  • Palveluiden hinnat löydät sivuilta kohdasta hinnat. Minulla on käteismaksu ja veloitan sessiomaksun ennen sessiota. Kirkkonummelle saapuessa pankkiautomaatit löydät Masalan kauppakeskuksesta ja Espoon Ikeasta.

 

Yhteystiedot:

Ira:

Ma-pe 10-20. Noin kerran kuussa järjestän pitkämatkalaisille mahdollisuuden la sessioon. valtiatar[at]villi-ira (piste) net p.0440-555 602