Palvelut

Valintapäätöstesi tueksi minulla on sinulle satakunta erilaista käsittelyvaihtoehtoa, joten mahdollisuuksia on runsaasti tarjolla. Mikäli mieltymyksesi on henkilökohtaisempi, voit siitäkin toki keskustella kanssani. Ehkä voin toteuttaa toiveesi. Kanssani ei voi kuitenkaan harrastaa seksiä eikä minua voi nuolla. Sadomasokismin yksilöllisiä mieltymyksiä on rajattomasti ja kohteina sessioissa ovat alistettavan kehon eri alueet ja aistimukset.

Pitkien asiakassuhteiden syntyminen on parasta antia työssäni, sillä tutun asiakkaan kanssa lopputulos on usein toimivampi. Myös aivan uusien asiakkaiden kanssa on mukavaa, sillä ilmassa on kihelmöivää jännitystä. Session tarkoitus on tuottaa sovittuja valta- ja alistumiskokemuksia. Alistuvana osapuolena voit nauttia sessiossa äärirajoilla olemisen tunteista sekä kaikesta kokemastasi juuri sinulle tyypillisellä tavalla. Tietoisuudentunteesitaso laskee ja voit keskittyä aistimuksiin uppoutumiseen - se on hyvin rentouttavaa ja vapauttavaa.

Voit myös saada todella pehmeitä sessiokäsittelyjä, sillä kaikki eivät nauti kivuntunteesta. Jokaisella on omat henkilökohtaiset syynsä käydä sessioissa ja monille syyt voivat jäädä mysteeriksi.Ensimmäisen S/M session jälkeen saatat epäillä, ja ehkä päätät, että kertasi oli viimeinen. Ehkä aiemmin tapaamasi Domina ei ollut sinulle se oikea ? Voi toki olla, että uteliaisuutesi herää pian uudelleen ja huomaat jälleen olevasi sessiossa matkalla tähän jännittävään maailmaan. Useinden mahdollisuuksein vuoksi sessiointiin tutustuminen saattaa viedä jopa useita vuosia.

Sessiot luovat mielenkiintoisen, odottavan sekä jännittävän kokemusmaailman. On tärkeää selvittää mistä asioista pidät, sillä juuri onnistuneet sessiot tuovat elämääsi uusia ja upeita kokemuksia. Muistathan, että sessiotasi emme voi tehdä puhelimessa: se on koettava paikan päällä. Minulla on runsaasti kokemusta erilaisista asiakkaista, sessioista ja fetisseistä, ja pyrin auttamaan sinuakin mieltymyksiesi löytämisessä. S/M sessio on aina yksilöllinen tapahtuma ja jokaiselle syntyy siitä oma kokemus.

Olen alan ammattilainen ja toteutan toiveesi mielelläni tehden sessioita luovilla tavoilla, mutta palvellen sinua kuitenkin yksilöllisesti. Ennen sessiota haluan kartoittaa toiveesi ja voit soittaa tai lähestyä aluksi vaikka mailitse. Keskustelen myös session jälkeen tapahtumien kulusta. Myös minun Dominana saama nautinto sessiosta on tärkeä. Teen sessioita taiteilijalle sopivaan mielekkääseen tahtiin, sillä liukuhihna ei sovi minulle.

Sessiomme voi perustua henkisiin tai ruumiillisiin alistamisen muotoihin tai fetissien toteuttamiseen. Sovimme ennakkoon kaikista yhteisistä periaatteista ja toimintatavoista, tunnelmasta, turvasanan käytöstä, roolijaosta, mahdollisesta kivun tuottamisesta ja jälkien asteesta, pukeutumisesta, käymme terveysseikat läpi. jne...

Haluan toimia  yhteisymmärryksessä ja luonani olet hyvissä käsissä. Sessiossani saat käsittelyn, josta olemme sopineet. Voit olla myös varma, että käyntisi on ehdottoman luottamuksellinen. Ajallisesti tekemäni sessiot vaihtelevat puolesta tunnista kahteen tuntiin.

Muuntautumiskykyni on tärkeä osa sessioita. Haluatko tavata jämäkän poliisin, hellän hoitajan, tiukan opettajan, sadistisen vanginvartijan, villin Dominan jne? Alistuvana eläimenä olet koira tai hevonen. Koulutan sinusta mieleiseni ja menetelmät ovat vaihtelevia. Monet roolileikit ovat mahdollisia ja sopivat hyvin esim. aloittelijoille tai pehmeiden sessioiden ystäville. Roolit helpottavat sessioon eläytymistä ja on vapauttavaa olla välillä joku muu.