Katseltavana (Elokuu 2017)

Seison nyt muuten alasti Valtiattaren edessä, silikoninen anaalitappi teipattuna takamukseeni. Käteeni laitat kumiset kireähköt tumput mitkä estävät sormien käytön. Käteni lukitset käsiraudoilla selkäni taakse. Käsket avata suuni ja tunget ison suupallon suuhuni ja kiristät sen niin tiukalle kuin saat. Puhuminen muuttuu mahdottomaksi. Jalkaraudat napsahtavat nilkkoihini. No niin orjaseni. Koetan protestoida suukapulan takaa, mutta turhaan. Ilmastointi teipillä nopeasti pari kertaa pään ympäri silmien kohdalta ja en näe enää mitään.

 

Sähköpiiska osuu takamukseen pari kertaa ja käsky lähteä liikkeelle. Johdatat minut wc tiloihin. Kommennat minut polvilleen maahan. Naama maahan ja perse ylös kommennat. Teen mitä käsket jonka jälkeen irrotat tappia pitävät teipit ja vedät tapin pois hitaasti. Toteat tapin aivan liian likaiseksi. Asetat tapin jonnekin naamani eteen ja käsket minun nuolla sen puhtaaksi välittömästi, mikä on täysin mahdotonta, koska en pääse tästä liikkumaan ja suukapula suussa estää sen onneksi erittäin hyvin. Tiedän tämän ihan vain olevan kiusaa ja koettavan saada aikaiseksi mind fuckia. 

Samassa kuitenkin peräaukkooni sujahtaa jotain. Hetken päästä alkaa neste virrata ja tiedän nyt saavani suolihuuhtelun. Nestettä valuu sisääni, onneksi se on suurinpiirtein kehon lämpöistä, mutta sitä tulee ja tulee. Suoli täyttyy vedestä. Pieniä noroja alkaa valumaan, kun suoli on täynnä ja krampit iskevät. Tappi on tehnyt tehtävänsä ja on mahdotonta pitää vesiä kunnolla sisällä. Pieni jalkojeni levitys ja vati ilmestyy jalkojeni väliin. No niin, nyt tyhjennät kaiken tuolta suolesta. Aikaa yksi minuutti. Annan suolen tyhjentyä, mutta minuutti ei siihen riitä. Saan kuulla pilkkaavaa kommenttia, kuinka tuokaan ei minulta onnistu annetussa ajassa.

No niin, nyt naama taas lattiaan kiinni ja se perse pystyyn. Nyt kuulen juoksevan veden ääntä. Nopeasti letku kuitenkin sujahtaa takamukseeni uudestaan ja alkaa valuttaan nyt niin kylmää vettä kuin vain raanasta oli mahdollista saada sisääni. Vettä valuu nyt vielä enemmän sisääni kuin edellisellä kerralla. Sama asia toistuu ja minulla on taas vain 1 minuutti tyhjentää suoli. Menee useampi minuutti, ennenkuin se on kunnolla tyhjä.

Annat käskyjä nyt toiselle naispuoleiselle ilmeisesti orjattarelle. Pyyhi ja putsaa tuon orjan takamus ja laita sen tappi muovipussiin, ettei tule hajuhaittoja. Se nuolee sen vielä puhtaaksi illan aikana... Tunnen hänen pyyhkivän pyllyäni kuivalla paperilla. Sitten uudestaan kostealla ja uudelleen kuivalla paperilla..

Korvanapit tunkeutuvat korviini ja musiikkisoittimesta kuuluva jatkuva korkeaäänien vinkuna on välittömästi epämiellyttävä. Kaulapanta  kiepsahtaa kaulani ympäri ja tunnen sen kiristyvän kaulallani kun minun halutaan nousevan pystyasentoon. Tätä tehostetaan antamalla pari sähköiskua pakaroilleni. Nousen horjuen ylös. Panta kiristyy jälleen, kun minua lähdetään vetämään yläkertaan. Hapuilevin ja horjuvin askelin nousen varovasti rappusia ylös. Keskikerroksessa minut viedään pylvään tykö ja käsketään pysymään paikalla. Nojaan pylvääseen ottaen siitä tukea. Jalkarauta on käynyt kilisevän ketjun kautta pylvään ympäri ja estää minua liikkumasta pylvään tyköä pois.

Minulle kerrotaan että pian on luvassa lisää käyttöä ja minut jätetään siihen. Aika matelee hitaasti, jo kauan aikaa sitten olisin halunnut tuon korkean äänenulinan loppuvan korvistani, mutta turhaan. 

Tunnen ilmavirtauksia ympärilläni joista päättelen, että ympärilläni liikkuu enemmän ihmisiä. Kuuloke irtoaa korvastani. No niin orja. Nyt ohjelmanumero ja se olet sinä. Tunnen mitenkä kädet painavat minua alaspäin hartioistani. Koetan mennä polvilleni mahdollisimman varovasti. Nopeasti naamani painetaan lattiaan kiinni. 

Korvakuulokkeet irtoavat korvistani. Vihdoinkin tuo ilkeä ääni loppuu. Samassa kuulen miten joku pissaa astiaan pääni vieressä. Nopeasti tunnen kun kuminen sormi alkaa pyöriä anukseni ympärillä, hiljalleen alkaen työntymään sisään ja ulos. Sormi liikkuu sisään ja ulos yllättävänkin helposti. 

Sitten liukasta ja hitusen lämmintä painautuu anustani vasten. Nyt kuulen, Valtiattaren  vieressäni selostavan että lämmin neste sen takia, että dildojen  pinta muuttuu liukkaaksi ja ne on helpompi tunkea orjan perseeseen. Samassa tavaraa alkaa työntymään yhä uudelleen ja uudelleen takapuoleeni nopealla tahdilla ja lopuksi tunnen mitenkä isompaa tappia aletaan työntämään hiljalleen takamukseeni. Valitan suukapulani takaa, mutta siitä ei ole hyötyä. 

Samassa minua ollaan jo nostamassa pystyyn. Käsirauta irrotetaan toisesta ranteesta ja käteni viedään palkin ympäri uudelleen kiinni raudoilla. Valtiatar  puhuu jälleen vierelläni ympärillä oleville. Kuten huomaatte, dildo alkaa tehdä hieman ilkeää orjalle. Nyt meidän tarvitsee hieman lisätä kiinnityksiä, jotta orja ei pääse vääntelehtimään ja helpottamaan oloaan. Samassa kivuliaita pieniä nipsuja aletaan laittamaan korvanlehteni ympäri. 

Tunnen kuinka  ylintä nipsua korvanlehdessä kosketellaan. Samassa vetoa joka vetää minun pääni pylvästä vasten. Käännän päätäni vedon suuntaan hillitäkseni vedon tuomaa kipua. Toisen korvan ylintä nipistintä liikutetaan ja samassa leukaani tartutaan ja väännetään pääni suoraa eteenpäin. Sitten toisen korvan toiseksi ylin nipsussa liikettä ja nopeasti puoli vaihtuu. Pieni kiristys ja pääni on vedetty kiinni pylvääseen. 

Nopeassa tahdissa naru liikkuu molemmissa korvissa pylvään takaa. Pian samaiset nipistimet kiinnittyvät nänneihini. Huudan tuskasta suukapulan takaa, mikä saa aikaiseksi kiinnostusta yleisössä. Naru sidotaan nopeasti toiseen nipistimeen jonka jälkeen naru viedään hartiani yli selän ja pylvään taakse. Käsiäni nostetaan vähän. Samassa naru tulee jo toisen hartiani yli ja kiinnittyy toiseen puristimeen nänneissäni. Nopeasti uusi naru solmitaan jäljelle jääneisiin nipistimiin.

Kaksi uutta nipistintä kiinnitetään nenääni. Valtiatar vieressäni kommentoi, ai lisää nipistimiä? Juu kyllä se onnistuu. Naru sidotaan nenässä oleviin nipistimiin ja samassa naru vedetään kireälle ylhäältä päin. Nopeasti painollisia nipsuja alkaa kiinnittymään palleihini. Pallipussejani vedetään alaspäin oikein kunnolla. Varmana painoa on jo siellä pari kiloa...

No niin, orja. Älä huoli, olet vain 30 minuuttia kerrallaan. Ja joku oli niin ystävällinen, että otti aikaa pois yhden minuutin...Samassa nipsu kiinnittyy keskelle nenääni. Vääntelehdi sen minkä pystyn. Nipsut ovat jo todella tuskallisia. Sitten käsi alkaa tehdä elimelläni edestakaista liikettä, saaden sen kasvamaan kivuista huolimatta. Hetken päästä käsi kuitenkin pysähtyy ja vetää esinahan taakse ja tunnen kuinka jotain laitetaan koko penikseni pään ympärille. Nopeasti käsi vetää esinahkani takaisin eteen ja kaksi samanlaista julmaa nipsua laittaa penikseni esinahan kiinni. Nopeasti naru sidotaan toiseen ja viedään keskellä nenää olevaan nipsuun ja siitä takaisin peniksessä jäljellä olevaan nipsuun kiinni. Polte alkaa tuntumaan peniksessäni. Naru kiristetään nopeasti tiukalle ja nyt penikseni sojottaa täysin. 

Samassa ote käsistäni katoaa ja käteni laskeutuvat vähän alaspäin ja Valtiatar alkaa kurittamaan nännejäni. Etupuolella oleva naru kiristyy ja siinä oleva paino alkaa vetämään toista puoliskoa nänneistäni alaspäin. Ulvon tuskasta minkä ehdin, mutta pian kaikki on ohi ja Valtiatar Villi Ira vie minut alakertaan ja pian istun tyrmän lattialla yksin voipuneena mielessäni se likainen minua odottava dildoni.

 

Tarinat

Jennan eka kerta (Joulukuu 2017)

 

Kiitos valtiatar, sanon värisevin äänin, kun suutelen hänen saappaitaan. "Ylös sieltä!", käskee Valtiatar. Samassa hän jo määrääkin minut riisuuntumaan. Riisun paitani ja lasken housuni, paljastaen samalla, että olen pukeutunut rintaliiveihin, vaaleanpunaisiin pikkuhousuihin ja sukkiksiin. "Sinä oletkin ottanut varaslähdön", valtiattareni toteaa. "Käännyhän, jotta valtiatar näkee sinut kunnolla". Teen työtä käskettyä ja saankin heti kehuja, "Hyvä tyttö", sanoo valtiatar mielissään.

Lue lisää...