• Tervetuloa

  K-18
 • 1
 • 2
image

Mistä on kysymys?

Määritämme kukin mitä seksiltämme haluamme. Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Pariskuntana seksin jakaen, ehkä useamman ihmisen kanssa tapahtumat ennen aikana ja Read More
image

Tietoa illoista

Käytös: Hyvä käytös on luonnollisesti osa meidän kaikkien iltaa. Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Jotta bileissä olisi kaikilla mukavaa ja miellyttävää, olemme laatineet nämä ohjeet. Read More
image

Turvaseksi ohjeet

Miten nauttia turvallisesti Wildclubilla? Lähes jokaisessa huoneessa on kirkas laatikko, jonka sisältö on seuraava: Normaalikokoisia kondomeja. (jos tarvitset isompia tai latex kondomeja ota omat mukaan) Read More
image

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

K: ”Miten iltaan valmistaudutaan?” V: Kiva fiiliksesi tarttuu helposti muihinkin vieraisiin. Siis flirttiä peliin;) Kannustamme rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan. Osa bileissä vierailevista on ensikertalaisia ja Read More
image

Haluatteko mukaan?

Toimi näin: 1.) Tutustu ensin huolella näihin sivuihimme, niin saat kaiken iltaan liittyvän tiedon. 2.) Liity postilistalle -> Kirjoita sähköpostiosoitteesi "email" kohtaan. 3.) Paina nappia Read More
 • 1

Mikä on Wildclub?

Upeat, kansainvälisestikin tasokkaat puitteet. Suomessa ainutlaatuinen ja tasokas aikuisten kutsuvierastalo.

Illan aikana sinulla on mahdollisuus tavata tuttuja sekä tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin. Jotta tiedät kuinka toimia ja kaikilla olisi mukava ilta, tutustu vieraille tarkoitettuihin ohjeisiin.

Kaikki iltamme ovat yksityisiä ja toimivat kutsuvierasperiaattein. 

Tutustu: Wildclubiin virtuaalisesti

(HUOM! Vaatii Flash playerin)

Kuvat

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17

Tiivistelmä palautteista

Kiitos paljon hyvistä palautteista. Kaikki lähettämänne vastaukset on luettu ja teemme parannusten osalta parhaamme ;) Kaikkiin asioihin emme voi valitettavasti vaikuttaa.

Arvonta vastanneiden kesken 2.2 illassa. Järjestämme mielellämme teille näitä iltoja, sillä swingers vieraamme ovat todella mukavaa porukkaa. Muutama asia voisi olla meidän mielestä kuitenkin paremmin…

Toiveestanne lisäsimme iltoja, jotka kaikki julkaistu sivuilla.

Siisteys:

Vieraiden palautetta on tullut erityisesti siisteydestä. Puolet vieraista on sitä mieltä, että se ei ole riittävä. Tämä on asia, johon toivomme kaikkien vieraiden panostavan. Siivoamme tilat ennen ja jälkeen illan, illan aikana: tyhjennämme roskat, järjestämme baarin, huolehdimme wc papereista, saunaosaston järjestelyistä. Tosiasia on, ettemme pysty henkilökuntana tekemään enää enempää. Emme yksinkertaisesti ehdi kerätä syntyviä kondomi -ja juomamukiroskia syntyvässä tahdissa. Toivomme, että nämä roskat ovat nyt jatkossa jokaisen vieraamme vastuulla. Oletpa mies tai nainen ja kun näet roskan, ole kiltti ja laita roskiin. Toivomme siis vierailtamme illan aikana tässä omatoimisuutta ja saamme näin teille vieraille viihtyisämmän illan. Kiitoksin;)

Oma seksialue:

Poistuessanne omalta seksialueelta ja patjoilta siivoattehan syntyneet jäljet ja kondomiroskat, suoristatte alustan. Naisista ei ole kiva, jos käytetty kondomi roikkuu hiuksissa tai kondomin kuori on liimaantunut perseeseen. Siinä sitten mennään tyylillä;)

Mukit, tölkit:

Tyhjät roskiin ja ei viedä juomia kaatuilemaan alakertaan. Tunareille voi ihan hyvin sanoa suoraan, että äiti ja Ira ei kulje perässä täällä ja että nyt siivotaan;) Kondomit ja roskat roskiin! Pulloille ja tölkeille on omat isot roskikset baarissa ja tupakkaparvekkeella. Muille roskille omansa. Astiat on merkitty hyvin. Lisäksi huoneissa pienten roskisten määrä on nyt tuplattu, jotta osuvuus olisi parempi.

Omat alustat:

Kun haluat parantaa omaa henkilökohtaista hygieniaasi, ota kotoa oma värikäs nimikkopyyhe (näin löydät sen hämärässä) alustaksi. Jos olet sqvirttaajahenkinen, ota myös pieni muovilakana. Kirkkaassa korissa on pesusuihketta, jolla voi pyyhkiä alustaa illan aikana. Joten jokaisen oma vastuu siisteydestä, on tässäkin suhteessa ensiarvoisen tärkeä. Lakanat ovat pääosin muovipintaisia, joten ne voi pyyhkiä.

Ihmiskondomiautomaatti:

Automaatista luovutaan toistaiseksi, ja toivomme, että siisteys paranee ja roskat osuvat roskiin.

 

Muita parannuksia

Käsidesejä: 

On yhä joka huoneessa kirkkaassa laatikoissa ja vessoissa ja nyt myös baarissa.

Huoneet:

Pienissä huoneissa nyt saapumis- ja lähtöajat listat, jotta vuoro peli toimii. Valaistus tiloissa vaihtelee. Olemme yrittäneet monin tavoin parantaa ilmastointia ja homma jatkuu yhä. Parannuksena suunnitteilla vielä alakerran lämpöpumppu.

Kellot:

Kaikilla ei ole enää rannekelloa. Kellot seuraavasti:1.meikkihuoneen pöytä, 2. baari ja 3.alakerta (pystyhäkki)

Varamiehet:

 • Makuja on monia, mutta naiset ovat toivoneet varsin suoraan, että varamiehet olisivat komeita, kestäviä, hyväkäytöksisiä sekä mieluummin nuoria ja viriilejä;) Ei runkkareita, jotka seisovat ja katsovat vieressä ;)
 • Saapumisaika nyt kaikilla varamiehillä klo 19.45-20. Sisään pääsee vain tänä aikana.
 • Jolloin varamiespaitojen pukeminen yhtä aikaa.
 • Toivottu, että esittelisitte uusille vieraille taloa klo 20-21 (jolloin ekakertalaiset tulevat sisään) ja teihin pääsee heti tutustumaan.
 • Sekä toimisitte tutoreina alkuillasta ennen seksikkäitä hommia ;)
 • Klo 21.15 varamiesten oltava silloin myös aulassa paikalla ja varamiespaidat päällä, joiden pukeminen omatoimisesti sisääntulossa ilman eri kehotuksia !!) Jos ei käytäntöä tottele, menettää paikkansa!!
 • Mikäli ilmoittaudut, olethan rehti ja tulet myös sovitusti paikalle?
 • Naiset antakaa mieluisista ja ei- toimivista miehistä palautetta Iralle
 • GB iltaan kaksi kertaa vuodessa suurempi joukko uroita mukaan 8.6 ja 14.9

Tutustuminen ja viihtyvyys:

On mukava uutena vieraana, kun tuntee kuuluvansa heti porukkaan. Olkaa kaikki rohkeita ja tutustukaa luontevasti toisiinne. Uusien kanssa siis rohkeasti juttelemaan ja oma-aloitteisesti uutena voi myös esitellä itsensä muille. Jutustelu ei sido mihinkään ja mitään ei ole pakko, eikä tarvitse illassa tehdä. Muistakaa jutustelu keskikerroksessa. Seksihuoneissa ei kukaan välitä kuunnella päivän säätä eikä ylinopeus sakkoja;) Aiemmat kävijät neuvoisitteko uusia kaikissa käytännön asioissa, niin hommat sujuvat jouhevasti, eikä kukaan ole pihalla 😉

Ehdoton ei:

Iloissamme on hyvä tunnelma, sillä paikalla on hyviä tyyppejä;) Mutta se joku yksi Urpo, ei saa pilata meidän kaikkien iltaa. Koskettelu ja seksiin mukaan meneminen, on ilman lupaa ehdottoman kiellettyä. Huonosta käytöksestä, heti illassa, saman tien ilmoitus emäntä Iralle. Illan jälkeen en pysty selvittämään enää asioita. Jaan saman tien mahdolliset porttikiellot.

Henkilökunta:

On merkitty henkilökuntalapulla ja puoleemme voit kääntyä. Henkilökuntalainen löytyy aina sisääntulosta sekä myös baarista. Käytösongelmatilanteissa ilmoitus suoraan emäntä Iralle.

Parkkis-, saapuminen, kyydit:

Saimme kesällä 2018 uuden tilavan parkkiksen, mutta siitä huolimatta ajakaa tiiviisti ja järkevästi. Meillä ei ole jatkossa ajo järjestelijää parkkipaikalla. Omat yhteiskyytijärjestelyt eri foorumeilla ja myös clubilta lähtiessä auttavat kimppakyytien sopimisessa. Tilataksikyydit XU sivuston kautta yhteiseen Wildclubin taksilistaan ja voitte sopia omia itse järjestettyjä yhteiskyytejä myös alastonsuomen (www.alastonsuomi.fi) kautta, jossa clubi nimeltään Wildclub. Taksien numerot sisääntulossa ja taksiani sovellus tai vastaava kannattaa ladata valmiiksi.

Poreallas:

Meillä on porakaivo ja pohjavedet ovat kuivan kesän jälkeen yhä kaikkialla vähissä, joten emme voi valitettavasti täyttää nyt allasta. Suihku ja sauna on kuitenkin käytössä.

WC:t ja bidee:

LVI vastaava on hoitanut hommansa. ;) Talossa seuraavat wc:t: alakerta, keskikerros ja yläkerrassa 2 wc:tä. Pyyhkeiden sijaan, käsituulettimet ovat pian tulossa. Bidee nyt saunaosaston wc:ssä.

Portaat:

Liukuestetarrat eivät pysy portaissa. Kaide kyllä kestää, joten tukea siitä ja muistakaa varovaisuus.

Musiikki:

Voitte soittaa keskikerroksessa spotystä mielimusaa, mutta huomioittehan, että illassa on myös eri musiikista pitäviä. Meillä on välillä ollut oikein vetävä Dj myös paikalla;) Itse voit tehdä myös soittolistan. Baarissa soi eri musa.

Esitykset 2019:

Luvassa… strippari, pari-show, trans esiintyjiä. Myös muutaman kerran vuoden aikana: halukkaille valokuvaaja, hieroja miehille/naisille (myös naisten jalkojen hieroja), kaksi gang bangia, karaokea baarissa, väline ja tuote- esittelyitä) Toivomanne pelit ja leikit jätämme teidän huoleksi ;)

Varamiesesittely, säännöt, esitys klo 21.30:

Keskikerroksen aulassa, jossa myös säännöt ja varamiesten esittely suomi/englanti. Olkaa silloin kuulolla. (Varamiesten oltava silloin paikalla ja varamiespaidat päällä. Jos ei käytäntöä tottele, menettää saman tien paikkansa !!)

Pukeutuminen:

Nämä ovat swingerbileet ja pukeutuminen on siksi kevyttä, pitkähihaiset paidat ja housut narikkaan ja halutessa sisäkengät naisille. Muutimme lokerokaappien sijoittelua. Muistakaa, että ruuhkan välttämiseksi pukeutumaan voi mennä myös saunaosastoon ja clubin muihin osiin. Kenkien ja päällysvaatteiden riisumisen jälkeen. Kengät ehdottomasti kaappiin muovipusseihin vaatteiden alle!! Ei käytävälle (jossa kaatumisvaara) eikä kaappien alle (ovat hukassa).

Istuimet:

Istuimet vuorotellen: keskikerroksen sohvat, irtopallit ja tuolit yläkerran käytävä, meikkihuoneen sohva loppuillasta, tupakkaparveke.

Ruoka:

Siirrymme nyt ruokaan, josta jokainen voi tehdä lautaselle mieluista. Se on jatkossa ajan henkeen kasvis ja hedelmä painoitteista. Ruokailu baarissa ja yläkäytävällä vuorotellen klo 24 asti, koska tila ie ole kovin suuri.

Teemat:

Eivät rajoita iltaanne, sillä teemapukeutuminen ei ole pakollista. Meillä on tänä vuonna vain muutama teema ja loput ovat yleis- swinger iltoja, joten ei huolta ja päänvaivaa ;)

Kinkeily:

Yhteisestä sopimuksestamme nämä ovat swingeriltoja ja ohjelmamme sekä esityksetkin ovat myös sen mukaista. Piiskat siis kotiin ;) Mikäli kinkeily kiinnostaa, voit vuokrata tilamme siihen käyttöön muuna aikana.

Saapuminen:

Nyt uutta reittiä pitkin clubille, kohdasta jossa (nyt siirretty viitta uuteen paikkaan, josta käännytään pihaan) Masalantie 627 a. Siis samaa reittiä saapuminen ja poistuminen. Katso uusi ohje. Jotta naapurirauha säilyy, autoja ei saa jättää naapurien pihoille eikä teille!

 

Tarkemmat ohjeet kaikesta käytöksestä ynnä muusta sivuillamme, joten sivut kannattaa lukea ehdottomasti huolella läpi, ihan muistin virkistykseksikin. Tässä oli nyt toivottavasti vastaukset melkein kaikkiin palautteisiin.

Muistakaa, että vieraina Te rakennatte Suomen parhaat swingerbileet Wildclubilla ja me tarjoamme siihen parhaat puitteet!

 

Terveisin,

Ira, Jukkis ja tiimi

24.10.2020 - PERUTTU / CANCELLED

24.10.2020 - PERUTTU / CANCELLED

Valitettavasti ilta on peruttu covid-19 tilanteesta johtuen! Party is cancelled due to corona situation. 

Read More
Wildclub | Kinkyt pikkujoulut | 20.11.2020

Wildclub | Kinkyt pikkujoulut | 20.11.2020

Kinkyt pikkujoulut. Näissä bileissä toivotaan pukilta risua... Kinkybileteeman mukainen pukeutuminen on toivottavaa!

Read More
Wildclub | Pikkujoulut | 21.11.2020

Wildclub | Pikkujoulut | 21.11.2020

Nämä legendaariset pikkujoulut ei esittelyjä kaipaa!

Read More
 • 1

Kokemuksia illoista

 • Esittelykierroksen jälkeen palasimme ylempiin kerroksin ja aloimme sulattelemaan näkemäämme. Ensimmäiset puoli tuntia meni meiltä molemmilta ajatellessa, että "ei hemmetti, mihin me ollaan tultu, tää ei voi olla totta". Mieleen tuli etsiä tekosyitä katoamistempulle. Vähitellen sitä kuitenkin alkoi rentoutumaan ja lähdettiin jälleen kiertelemään paikkoja. Hiljalleen tunnelma tiivistyi ja pian alkoi patjoilla olla jo jonoa.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
Toteuta fantasiasi