Turvaseksi

Turvaseksi ohjeet

Miten nauttia turvallisesti Wildclubilla?

Lähes jokaisessa huoneessa on kirkas laatikko, jonka sisältö on seuraava:

  • Normaalikokoisia kondomeja. (jos tarvitset isompia tai latex kondomeja ota omat mukaan)
  • Hanskoja sormileikkeihin 
  • Suuseksiin kestäviä ohuita kirkkaita pakastepusseja
  • Erioil vesiliukoinen voide kondomin kanssa käytettäväksi
  • Vesiliukoista liukkaria (voit ottaa myös oman mukaan)

Roskat ja kondomit roskikseen. Kiitos!

Kondomin käyttöohjeet

Kondomi suojaa sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta ja ei-toivotulta raskaudelta. Sukupuolitautien ehkäisy on jokaisen omalla vastuulla ja jokaisella on myös vastuu suojata seksikumppani mahdollisilta sukupuolitaudeilta. Oikein käytettynä kondomi suojaa sukupuolitaudeilta tehokkaasti. Kondomia tulee käyttää koko esileikin, myös suuseksin, ja yhdynnän aikana.

Kondomien paksuus, muotoilu, väri, maku ja haju vaihtelevat. Kaikissa kondomeissa on niiden suljetussa päässä spermasäiliö, johon sperma pääsee purkaantumaan.

Kondomien materiaali on lateksi (luonnonkumi) tai polyuretaani. Polyuretaani on hieman kalliimpaa kuin lateksi. Se sopii lateksiallergikoille, johtaa lämpöä paremmin ja tuntuu yleensä yhdynnässä miellyttävämmältä.  Vegaanikondomien valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Kondomit voivat olla juomutettuja, nystyröityjä, ns. easy-fit eli umpinaisesta päästään väljempiä, putkimallisia ja päästään löysästi tai voimakkaasti muotoiltuja. Kondomeihin voidaan lisätä siittiöitä tappavaa ainetta (nonoxyl-9 ts. spermisidi), sekä puuduttavaa ainetta, joka voi olla apuna herkässä siemensyöksyssä.

Naisille tarkoitettu kondomi on polyuretaanista valmistettu toisesta päästään umpinainen ”sukka”, joka asetetaan emättimeen niin, että avonainen pää jää sen ulkopuolelle.

Useimmat sukupuolitaudit tarttuvat myös suuseksissä. Kondomi suojaa peniksen päällä ja suuseksisuoja naisen sukupuolielinten ja peräaukon päällä. Suuseksisuoja on ohuesta lateksista valmistettu liina, joka asetetaan sukupuolielinten tai peräaukon päälle. Hyväily tehdään sitten tämän liinan läpi.

Tärkeää muistaa

Kondomin tulisi olla sopivan kokoinen, jotta se pysyy hyvin peniksen päällä ja jotta se tuntuu mahdollisimman miellyttävältä. Meillä on bileissä vain normaalin koon kondomeja. Jos olet isolla varustettu tai allerginen kumille ota omat mukaan. Tarkista kondomin suojapakkauksen päältä viimeinen käyttöpäivä. Älä käytä kondomia, jonka käyttöpäivä on vanhentunut. Säilytä kondomit auringonvalolta, kuumuudelta ja pakkaselta suojattuna. (Vaihda ”lompakkokondomi” kuukauden välein uuteen). Jos huomaat, että kondomin suojapakkauksessa tai itse kondomissa on reikä, älä käytä vaurioitunutta tuotetta.

Käytä kondomin kanssa tarvittaessa vesi – tai silikonipohjaista liukuvoidetta. (Huolehdi riittävästä liukasteesta erityisesti anaaliyhdynnässä.) Lateksikondomi haurastuu öljypohjaisia liukasteita, kuten öljyt, ihovoiteet ja rasvat, käytettäessä. Vaihda kondomi uuteen yhdyntämuodon vaihtuessa. (Esimerkiksi peräaukon bakteerit voivat aiheuttaa tulehduksia joutuessaan emättimeen.) Kondomi on kertakäyttöinen. Heitä käytetty kondomi sekajätteisiin.
 
Oikea käyttö

  1. Repäise kondomin päällä oleva suojamuovi varovasti auki ja varo ettei se vaurioidu.
  2. Tarkista kumpaan suuntaan kondomi rullautuu auki.
  3. Ota peukalon ja etusormen välinen ote ja laita kondomi jäykistyneen peniksen päälle.
  4. Vedä esinahkaa taaksepäin ja rullaa kondomi alas kunnolla peniksen juureen asti.
  5. Ota kondomi heti pois käytön jälkeen. Pidä kondomin renkaasta/reunasta kiinni ja vedä penis yhdessä kondomin kanssa ulos, ennen kun penis veltostuu.

Turvaseksi on tärkeä ja meidän yhteinen asia. 

 

Miehille neuvoksi

Varamiespaikat ovat kysyttyjä ja yritämme pitää huolta, että mahdollisimman moni herrasmies pääsisi iltaan näissä merkeissä mukaan.

Kun olet päässyt iltaan tässä mielenkiintoisessa varamiehen ominaisuudessa, on syytä käyttäytyä illassa hyvin jo siksi, että kutsu voisi käydä toistekin. On tärkeää, että lupautuessasi tulemaan iltaan mukaan olet rehti ja rohkea ja saavut paikalle.  Mikäli teet oharin, emme voi ottaa sinua enää jatkossa iltoihimme.

Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille. On mukavampi edetä eteenpäin, kun on ensin tutustunut keskustellen. Voit mennä tekemään tuttavuutta, unohtamatta miesseuraa, jonka kanssa daamit yleensä tulevat paikalle. Naiset pitävät huomionosoituksista ja kohteliaisuuksista. Daameille voi tarjota juomaa, uusille pareille voi esitellä taloa, pyytää ammeeseen jne. Samat kohteliaat säännöt pätevät myös yksin saapuvia naisia kohtaan.

On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta. Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu. Huonosta käytöksestä ilmoitetaan heti emäntä Iralle välittömästi sen tapahduttua. Puutumme tilanteeseen saman tien ja näin saamme selvitetyksi asian parhaiten. Alkoholin käyttö on kohtuudella suotavaa, mutta näissä illoissa vähemmän on parempi.

Kaikki eivät halua illoissa olla ryhmissä vaan rakastelevat mieluummin samassa tilassa vaikkapa kahden tai toisen parin kanssa. Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Itsensä tyydyttämisen ja aivan lähellä katselun suhteen on syytä kysyä lupa. 

7 kultaista sääntöä:

Seuraavat säännöt eivät välttämättä tule touhujen keskellä mieleen ja siksi onkin syytä terästää nämä ennen iltaa. Ryhmäilmiö ei ole ihan sama asia kuin "rakastelu oman sängyn lämmössä", joten siinä on toisenlaiset säännötkin.

Sääntö nro 0. "Kaiken alku on kumi"

Aina kumilla, vain kumilla, eikä millään muulla kuin kumilla. Kumi on tervein juttu eikä siitä pääse näissä piireissä.

Sääntö nro 1. "Laskeminen”

Luvunlasku menee ensin ykköseen, sitten vasta kakkoseen. Siis aina ensin pilluun ja sitten anaaliin, eikä koskaan toisinpäin.
Jos jostain syystä haluaa anaalin jälkeen pimppaan tai siirtyä kolmoseen eli suun puolelle niin kumi vaihdetaan. Tästä säännöstä ei ole poikkeuksia.

Sääntö nro 2. "Erota oikea vasemmasta"

Yleensä kundit tapaavat runkata eli hieroa kyrpäänsä oikealla kädellään. Hyvä niin. Mutta kun hieroo omaansa ja sitten naista, niin pitäisi käsi käydä pesaisemassa välillä. Joten jos hieroo itseään oikealla niin naista voi koskettaa vasemmalla. Muussa tapauksessa kumihanskat ovat se välttämätön juttu.

Sääntö nro 3. "Vain kynnettömällä naiseen"

Kyrpä on tunnetusti kynnetön. Tähän on syynsä. Sormenkynsien alla on likaviemärin veroinen mikrobiyhteiskunta. Kun tämä pääsee naisen limakalvoille tai virtsaputkeen on antibioottikuuri poikkeuksetta tarpeen. Joten mahdollisimman lyhyet ja siistit sormenkynnet takaavat nautinnon jatkuvan kaikilla. Myös tätä silmällä pitäen herrasmies suosii kumihanskaa.

Sääntö nro 4.”Taudit tarttuvat myös naisten välillä”

Mikäli tilanteessa on samanaikaisesti useita naisia paikalla on syytä huomioida, että kädet on pestävä tai hanska vaihdettava eri naisten välillä.

Sääntö nro 5. "Et ole ainoa nautiskelija"

On syytä muistaa, että joku oli jo ennen sinua ja moni sinun jälkeesi. Olisiko ajatusta säästää muillekin. Tämä ei tarkoita hidasta sunnuntaipanoa vaan ymmärrystä inhimillisistä rajoista. Ei pilata huvia muilta. Tämän voi pitää mielessä myös tisuja puristellessa.

Sääntö nro 6. ”Olemme yksilöitä”

Suuseksistä ja suutelusta kannattaa myös muistaa keskustella. Joidenkin mielestä suuseksi ja suutelu on kivaa ja sopivaa, mutta kuten kaikessa muussakin, myös tässä olemme kaikki yksilöitä.

Sääntö nro7 ”Pippelin pesu”

Laukeamisen välillä on syytä käydä pesemässä pippeli tai käytettävä välipesuun käsidesiä. Ja jotta sääntöjä ei tulisi liikaa niin koitetaan vaan muistaa, että tarkoitus on pitää hauskaa terveesti eikä tiukkapipoilla. Joten me jotka hieman vahdimme touhua sivusta, emme ole arvostelemassa teitä, vaan kannustamassa kaikkia todella hyviin ja tyydytystä tuoviin suorituksiin.