Määritämme kukin mitä seksiltämme haluamme. Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Pariskuntana seksin jakaen, ehkä useamman ihmisen kanssa tapahtumat  ennen, aikana ja sen jälkeen, ovat huikeita kokemuksia.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaa. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Ne kuitenkin ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa siirtyä myös muihin ihmisiin kuin vain omaan puolisoon. Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita kun omaa kumppaniaan.

Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.  Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti ja sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa mieltymyksistä.

Meistä:

Olemme swingaamista yli kymmenen vuotta harrastanut mukava, seurallinen pari nimimerkillä Me villit, Ira ja Jukkis. Lomamatkoilla tutustumme clubeihin ja  voimme tarjota teillekin tasokkaat ja viihtyisät puitteet tällä saralla. Syksystä 2007 alkaen olemme järjestäneet iltoja ja tavanneet ihmisiä ympäri Suomen ja maailman.

Mahdollisuuksia:

  • Swingerillat
  • Valokuvausmahdollisuus
  • Rentouttavaa hierontaa ja tantraa
  • Polttarit, juhlat
  • Kartanon vuokraus kahdenkeskiseen tai oman ryhmän käyttöön

 

Lisäinfoa:

Katso musavideo - Rakkauden talo

Tutustu Wildclubiin virtuaalisesti:

Wildclubin panoraamakuvat

Mitä tapahtuu swingersbileissä ja miten niihin pääsee mukaan?

Kuuntele petipuhetta podcast

Lue Walter DeCampin:

City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Tarina illasta:

Ellin eka kerta swingaillen