Toimi näin:

1.) Tutustu ensin huolella näihin sivuihimme, niin saat kaiken iltaan liittyvän tiedon.

2.) Liity postilistalle -> Kirjoita sähköpostiosoitteesi "email" kohtaan.

3.) Paina nappia LIITY.

4.) Lähetämme vahvistusviestin sähköpostilla, joka pitää varmistaa ennen kuin olet vahvistetusti listalla. Jos, et ole saanut automaattista hyväksymisviestiä meiltä, tarkista seuraavaksi normaali- sekä roskaposti.

HUOM! Me emme lisää sinua listalle, vaan sinun on itse hoidettava liittyminen. Listalla olijat saavat ennen iltaa meiltä mailin, jossa kerrotaan seuraavasta illasta lyhyesti. Jos haluat poistua listaltamme, infokirjeessä on poistumiskohta kirjeen lopussa.

Postituslistalle liittyminen ei ole sama asia kuin iltaan ilmoittautuminen!

 

Ilmoittaudu iltaan:

A) Parit ja naiset, kun olet varma tulostasi, ilmoittaudu iltaan tekstiviestillä: (päivämäärä ja etunimet). Numero kannattaa tallentaa kännyyn. Lähetämme vastausviestin (tekstari) vain siinä tapauksessa, jos ilta on täynnä. Emme siis lähetä erikseen vastausviestiä!

B) Varamiehet (5kpl) ilmoittautukaa soittamalla entiseen tapaan. p.0440555602. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen.

Ajo-ohjeet: 

Sijaitsemme Uudellamaalla Kirkkonummi-Espoo tuntumassa. Ajo-ohjeet ovat infokirjeessä, joka saapuu viimeistään päivä ennen iltaa.

Sisäänpääsy ja hinta:

Ovet avautuvat klo 20.00 ja ilta päättyy 03.00. Mikäli estyt tulemasta, olethan reilu ja ilmoitat siitä. Ilta on 60€ hengeltä. Maksu tapahtuu ovella käteisellä saapumisen yhteydessä.

Yhteystiedot:

Puhelin: 044-0555602     
Sähköposti: bileet (at) wildclub.fi
www.wildclub.fi