Käytös:

Hyvä käytös on luonnollisesti osa meidän kaikkien iltaa. Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Jotta bileissä olisi kaikilla mukavaa ja miellyttävää, olemme laatineet nämä ohjeet. Mukana on aina uusia ihmisiä, joten huomioimmehan kaikkien viihtyvyyden. Iltamme ovat olleet pidettyjä hyvän ilmapiirin ja tunnelman vuoksi. Voit vain halutessa katsella tai olla oman parin kanssa. Osallistumispakkoa ei ole mihinkään. Voitte tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin juuri teille sopivalla tavalla jutellen tai intiimimmin. Joillekin pareille sopii toiminta pienemmissä ryhmissä ja jotkut haluavat olla osa suurempaa ryhmää. Annattehan myös palautetta illan päätteeksi toimivista varamiehistä?

Kysy lupa:

Ennen mukaan menoa on kysyttävä aina kaikilta lupa. Mikäli joku ei noudata sääntöjä hänet voidaan poistaa illasta tai antaa porttikielto. Jutelkaa mieltymyksistänne ja tehkää ensin tuttavuutta. Ei sanan käyttö on kaikille sallittua eikä siitä kannata kenenkään loukkaantua. Kaikki me olemme saaneet pakkeja. 

Punainen/Red turvakoodi illoissamme:

Jokainen, joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä koskettelua mieheen tai naiseen huutaa molemmat peräkkäin suomeksi PUNAINEN ja RED. Kaikki, jotka tämän huoneessa kuulevat ottavat tilanteeseen kantaa ja saman tien huoneen poistumisreitti suljetaan. Henkilökunnasta Ira haetaan paikalle ja homma ratkaistaan juuri siinä paikassa. Jos epäsopiva käytös suvaitaan, silloin se myös hiljaa hyväksytään.

Selvitykset illassa:

Ilmoitus huonosta käytöksestä (vonkaamisesta, luvattomasta mukaan menosta, sopimattomasta koskettelusta jne.…) emäntä Iralle HETI VÄLITTÖMÄSTI sen tapahduttua illassa. Selvitämme tilanteen saman tien. Mikäli ette kerro siitä meille, emme siitä tiedä ja huono käytös voi jatkua saman henkilön toimesta useampia vieraita kohtaan. Jälkeenpäin tilanteiden selvittäminen ei onnistu ja olemme tehneet päätöksen, ettemme ryhdy selvittämään tilanteita enää iltojen jälkeen. Kissa on nostettava pöydälle siis heti.

Salassapito:

Monet vieraistamme haluavat pitää tämän elämäntyylinsä salassa. Ilta on yksityinen ja olemme sopineet, että pidämme suumme kiinni ja jätämme kirjoittamatta sosiaalisessa mediassa keitä illoissamme vierailee. Mikäli haluat olla kuitenkin illassa anonyymisti voit käyttää naamaria. Mahdollisesti tavatessasi illassa sinulle jo ennalta tuttuja ihmisiä, olette kaikki samassa tilanteessa.

Illassamme voi:

 • Vain katsella, jutella, tanssia, nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea erilaisia seksin variaatioita 
 • Seksi kahdestaan oman kumppanin kanssa muiden ollessa samassa tilassa
 • Parinvaihto toisen parin kanssa
 • Kolmen välinen seksi
 • Ryhmäseksi isommissa ryhmissä
 • Sovittu irtoseksi erikseen ilman omaa kumppania
 • Bi/ lesbo ja Gay-seksuaaliset kokemukset

Näet lisää termejä seksisanastossamme.

Varamiehet:

Miehille Wildclubilla viisi varamiespaikkaa per ilta! Paikat ovat kysyttyjä. Luvassa mahtavia kokemuksia hyvässä porukassa, jossa sinua arvostetaan! Selkeyden vuoksi merkitsemme varamiehet t-paidoilla.

Varamieheltä toivotaan:

 • Sinulla on jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi.
 • Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa”
 • Olet hyväkäytöksinen
 • Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista
 • Sinulle turvaseksi ja oma sekä tilojen siisteys on itsestäänselvyys
 • Ulkonäkösi on plussaa
 • Saavut sovitusti paikalle (klo 19.45 ennakkoilmoittautuneena ohjeen mukaan)

Jos koet tämän harrastuksen olevan sinun juttu:

 1. Lue verkkosivut vielä huolella läpi, niin tiedät kuinka illoissa käyttäydytään ja toimitaan.
 2. Liity kutsuvieraaksi maililistan kautta. Pysyt ajantasalla tulevista illoista.
 3. Kun olet varma tulostasi, niin ilmoittautuminen swingers iltaan miehenä soittamalla.

Lisäksi kolme kertaa vuodessa Gang-Bang bileet, josta voi hakea kokemusta. Tähän teemaan kuuluu paljon miehiä kerralla ja suosio on ollut sen mukaista! GB iltaan ilmoittaudut tekstiviestillä.

Henkilökunta:

Henkilökuntamme koostuu mukavista persoonista ja he ovat illassa teitä varten. Tunnistat meidät rintamerkistä.

Pukeutuminen: 

Illoissa pukeudutaan vähiin asuihin ja olemme sopineet, että pitkät housut ja paidat sekä myös ulkokengät jätämme lokeroihin. Eroottinen pukeutuminen on toivottavaa ja jokaisen päätettäväksi jää millaista oma pukeutuminen on. Asu voi olla alusasu, mielikuvituksellinen, eroottinen, rooliasu, suosikkimateriaalista, rohkeakin.... Naisilla mahdollisuuksia on runsaammin, alusvaatteet, korsetti, sukat, hame, mekko, fetissimateriaalit jne. Miehillä pukeutuminen on ollut yleensä t-paidan stringien tai boxerien mukaista. Pukeutumisesta ei kannata ottaa stressiä. Illan aikana voi halutessaan vaihtaa tai vähentää asuja. Alkuillasta lokeroilla on välillä ruuhkaa ja voitte pukeutua meikkihuoneessa, saunaosastossa sekä myös muissa huoneissa. Tupakoitsijat voitte jättää takin rekkinaulakkoon ja tupakkatossut saatte meiltä lainaan.

Tavaroiden säilytys:

Jättäkää arvotavarat kotiin tai autoon. Meillä on tavaroillenne pienet säilytyslokerot, joten ottakaa mukaan vain vähän tavaraa ja näin saatte ne mahtumaan kumppanin kanssa samaan lokeroon. Jotta kengät eivät häviä eivätkä tuki eteisen kulkuväylää laita kengät muovipussiin ja sitten lokeroon. On tärkeää tuoda ylimääräiset tavarat lokeroon, etteivät ne huku illan aikana. Lokeron avaimen voi laittaa kuminauhalla ranteeseen ja siitä on syytä pitää hyvää huolta, sillä lokeroa kohti niitä on vain yksi. Muistattehan jättää lähtiessänne avaimen lokeron oveen. 

Pidä hyvä huoli avaimesta ja laita se aina kiinni kumilenkillä jalkaan tai käteen. Meillä ei ole vara- avaimia, joten murtaminen on ainoa ratkaisu. Jos hukkaat illassa avaimen perimme 100 euroa.

Löytötavarat:

Säilytämme löytötavaroita sisääntuloparvekkeen harmaassa korissa puolen vuoden ajan. Nimeämme ne muovipusseihin iltojen mukaan. Arvotavaroita kuten keloja koruja, silmälaseja säilytämme sisällä. Toukokuun ja marraskuun lopussa viemme jääneet tavarat Uffiin. Jos lähetämme clubille unohtamasi tavaran sinulle illan jälkeen, toimitamme lähetyksen 2 viikon aikana postiennakolla, jolloin sinun tarvitsee maksaa lähetyskulut, kun noudat paketin.

Kuvaus:

Illassa ei ole sallittua käyttää kameraa tai kännykkää. Joskus mukana on sovitussa tilassa järjestetty valokuvaajamme. Emme nauhoita videomateriaalia illoistamme.

Ohjelma:

Voitte tanssia aulassa ja soittaa Spotifysta mielimusiikkia. Illassa on myös silloin tällöin vierailevia esiintyjiä. Usein meillä on joku teema, mutta teemat eivät rajoita pukeutumista tai illan kulkua. Pornoa pyörii usein aulan screenillä.

Valaistus:

Vaihtelemme valaistusta eri iltoihin.  Mielipiteet jakaantuvat, osa pitää valosta ja toiset hämärästä.

Siisteys:

Tilamme ovat puhtaat ja siivoamme kartanon ennen ja jälkeen bileiden. Järjestelemme paikkoja illan aikana, mutta toivomme että te vieraat vastaatte yhdessä siisteydestä. Laitattehan käytetyt kondomit ja juomamukit roskiin?  Alapesua varten on normaalit suihkut saunaosastossa. Käsienpesuun on saippua ja käsidesi joka wc:ssä.

Turvaseksi ja squirttaaminen:

Talon puolesta on kondomit käyttöönne ja suositamme kaikille turvaseksiä. Jos olet kumille allerginen tai isommalla vehkeellä varustettu, ota omat kondomit mukaan. Huoneissa on kirkas kori, jossa on suojausvälineitä: pusseja nuolentaan, kondomeja, hanskoja, liukkaria, desinfiointiaine pintojen puhdistamiseen sekä paperia. Mikäli pidät sqvirttaamisesta huomioi muut ja ota kotoa pieni muovilakana ja oma pyyhe. Näin kukaan ei kastu lakanoissa ja paikat pysyvät kuivina. 

Aiemerkit:  

Jotta teidän on helpompi hakea seuraa, olemme tehneet teille rintamerkkejä (olen bi, kolmen kimppaa, katselen tänään jne.) Voitte kirjoittaa myös oman lapun. Merkit ovat meikkihuoneessa. Toki juttusille ensin.

Ruoka ja nautintoaineet:

Meillä ei ole täällä ravintolaa ja keittiöhenkilökuntaa ei ole erikseen. Illan ruoka on usein pientä salaattia tai vastaavaa. Se valmistetaan samana päivänä. Voimme luvata ainoastaan laktoosittoman ja kasvis ruuan. Erikoisruokavalioisten kannattaa ottaa siis omat eväät mukaan.

Alkoholinkäytön toivomme olevan jokaisella itsellään hallussa. Mikäli näet jonkun liian humalassa, tule kertomaan siitä Iralle. Clubissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat huom.! muovipulloissa tai peltitölkeissä mukaan. Juomia juodaan ainoastaan baarissa ja ne voit säilyttää nimikoituna vieraiden yhteisessä jääkaapissa. Tupakointi onnistuu siihen varatulla saapumisterassilla. Iltamme ovat huumeettomia. Tarjoamme pientä ruokaa alkuillasta klo 12 asti. Meillä on usein kasvisruokaa.  Kahvia, vettä ja mehua on koko illan ajan. 

Saunaosasto:

Yhteissauna ja suihkut ovat käytössä. Jokaiselle on yksi pyyhe, jonka saat nimeä vastaan narikasta. Saunaan puhtaana suihkun kautta. Valitettavasti matalan pohjaveden takia poreamme ei ole toistaiseksi käytössä.
 
Huoneet:

Suurin osa kartanon huoneista on useamman henkilön käytössä. Suositun peilihuoneen, sybian tilan sekä kellarin glory-holen oven saa kiinni ja näiden huoneiden käyttöaika on puoli tuntia kerrallaan. Seurusteluun ja tanssiin sopivat tanssiaula ja baari (jossa myös ruokailua ja alkoholitonta juomaa.) Alakerrassa on iso ryhmähuone ja vieraiden käytössä joukko pienempiä huoneita.  Hyvällä säällä myös parvekkeet ovat auki. Erilaiset laitteet mahdollistavat monet rakastelua helpottavat asennot. Välillä muuttelemme clubin tilaratkaisuja.

Istumapaikat:

Meillä on rajallisesti istumapaikkoja, joten vuorotelkaa niiden suhteen. 

Meikkaaja:

Meikkaaja on tilattavissa ennakkoon Iran kautta 60 euron hintaan.

Sisäänpääsy ja hinta:

Nimimerkin perusteella laitamme teidät vieraslistalle. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi kumppanisi. Maksu 60 euroa hengeltä tapahtuu ovella käteisellä saapumisen yhteydessä. Ovet avautuvat klo 20.00 ja ilta päättyy 03.00. Mikäli estyt tulemasta, olethan reilu ja ilmoitat siitä.

Saapuminen:

Saatte kutsussa viimeistään päivää ennen kartan, joka on syytä tulostaa mukaan. Pidä osoite vain itselläsi. Wildclub sijaitsee Uudellamaalla, Espoon ja Kirkkonummen rajamailla, 25 km päässä Helsingin rautatieasemalta. Omalla autolla saapuessa meillä on täällä uusi iso parkkipaikka, joten on helppo saapua paikalle. Google maps löytää perille.

Ensikertalaisille kierrokset klo 20.30. Istu odottamaan mustaan aulaan sisääntulon jälkeen kun alkutoimet on hoidettu.

Majoitus:

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja Espoossa ja Kirkkonummella löydät lisää www.google.fi-hotellit. Täällä clubilla emme järjestä majoitusta vieraille.

Vuokraus:

Yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista - yllätys kumppanille. Mielessä synttärit, hääpäivä, tai ajattelitteko muuten vaan eroottista tai kinkyisää piristystä. Suuri ja tasokas kartano tarjoaa käyttöönne upeat tilat, paljon erilaisia huoneita ja mielenkiintoisia laitteita.

 • Hinta: 100 euroa/1h.
 • Sisältää: Koko kartano käytössänne. 
 • Sauna ja poreamme on käytössä yli 3 tunnin vuokrauksissa.

Valo -ja Video kuvaaja: 

Luotettava ja kokenut ammattikuvaaja luxus puitteissa. Ikuista itsesi, kumppanisi tai poseeratkaa vaikka yhdessä. Syntymäpäivälahjaksi, joulupakettiin, huomenlahjaksi, makuuhuoneen seinälle tauluksi, kännykän taustakuvaksi, tekstiileihin jne… Sensuellit kuvat, aivan kuten teille sopii ja haluatte….

 • 1,5 h yhden henkilön kuvaus 220 eur
 • 1,5 h kahden henkilön kuvaus 260 eur

Asiakkaalle kaikki raakakuvat ja 5 kpl valitsemaasi kuvaa, jotka kuvaaja käsittelee videokuvauksessa saatte koko videomateriaalin. Kuvaukset valitussa huoneessa.

Yhteystiedot varauksiin: bileet (at) wildclub (piste) fi

Tantrahieronta:

Tantrahierojapari Elena ja Alejandro tarjoavat nelikätistä tantrahierontaa pareille ja yksilöille sukupuoleen katsomatta.

Antaudu nautinnolle ja salli sen levitä koko kehoosi. Lämmin ja läsnä oleva kosketus herättää aistisi ja kutsuu sinut nauttimaan seksuaalienergian vapaasta virtauksesta. Hieronnassa käsitellään koko kehoa, halutessasi myös genitaaliealueita. Huomioimme toiveesi ja kunnioitamme rajojasi. Hieronnassa olet kuitenkin puhtaasti vastaanottavana osapuolena, eikä tilanteeseen liity muuta seksuaalista vuorovaikutusta. Uskomme, että hoidon päätteeksi olet rento, energinen, orgastinen ja kehossasi läsnä.

Hinnat:

 • 1 hieroja, 1 vastaanottaja: 100€/tunti
 • 2 hierojaa, 1 tai 2 vastaanottajaa: 200€/tunti

Huom! Minimitilaus on 90min, suosituksemme 120min.

Mahdollisuus järjestää myös omat juhlat tasokkaalla Wildclubilla. (alla järjestettyjä iltoja)

 • Yllätys -ja teemaillat
 • Itse koottu gang bang
 • Pikkujoulut
 • Synttärit
 • Kihlajaiset/häät
 • Naisten/miesten illat
 • Tv-ladyjen omat kuviot
 • Bi -ja gay kemut
 • Erilaiset vuosipäivät
 • Polttarit
 • Jne.

Bilepaketti:

 • Väkimäärä: 1-10 henkeä
 • Tuntimäärä: 6h
 • Aika: sovittavissa ma-su, välillä klo 12-24
 • Hinta: 1200 eur alvilla
 • Sisältää: Koko kartano käytössänne. 2 eri panokonetta, sauna, poreamme, juomat: (baarissa omatoimisesti kahvia, mehua, vettä)
 • Vierailta: omat alkoholijuomat, ruuat, astiat, kondomit

Isommat ryhmät ja yms. muista kuvioista kysy tarkemmin.

Muita vaihtoehtoja:

 • Valo- ja videokuvaus
 • Normaali / tantrahieroja
 • Sessiot Dominan, orjattaren, masterin, tv ladyn kanssa kolmisin / kahden/ ryhmässä
 • Bondagekoulu
 • Tilataksipalvelut
 • Sauna
 • Kunnon selänpesijä
 • Session seuraaminen

Palaute:

Iltamme ovat olleet pidettyjä, mutta palaute on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme kehittää iltojamme. Muistakaa tämä: te rakennatte joukolla hyvät bileet ja me tarjoamme siihen teille parhaat mahdolliset puitteet! Palautekeskustelu on syytä käydä ilman välikäsiä tai keskustelufoorumeita järjestäjän, kanssa. Kehittämisideoita, illan ohjelmaa jne. Otetaan ilolla vastaan.

Yhteystiedot:

Puhelin: +358 (0)440-555602

Sähköposti: bileet (at) wildclub.fi

www.wildclub.fi

Kokemuksia illoista

 • Esittelykierroksen jälkeen palasimme ylempiin kerroksin ja aloimme sulattelemaan näkemäämme. Ensimmäiset puoli tuntia meni meiltä molemmilta ajatellessa, että "ei hemmetti, mihin me ollaan tultu, tää ei voi olla totta". Mieleen tuli etsiä tekosyitä katoamistempulle. Vähitellen sitä kuitenkin alkoi rentoutumaan ja lähdettiin jälleen kiertelemään paikkoja. Hiljalleen tunnelma tiivistyi ja pian alkoi patjoilla olla jo jonoa.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13