Käytös:

Hyvä käytös on luonnollisesti osa meidän kaikkien iltaa. Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Jotta bileissä olisi kaikilla mukavaa ja miellyttävää, olemme laatineet nämä ohjeet. Mukana on aina uusia ihmisiä, joten huomioimmehan kaikkien viihtyvyyden. Iltamme ovat olleet pidettyjä hyvän ilmapiirin ja tunnelman vuoksi. Voit vain halutessa katsella tai olla oman parin kanssa. Osallistumispakkoa ei ole mihinkään. Voitte  tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin juuri teille sopivalla tavalla jutellen tai intiimimmin. Joillekin pareille sopii toiminta pienemmässä ryhmissä ja jotkut haluavat olla osa suurempaa ryhmää. Annattehan myös palautetta illan päätteeksi toimivista varamiehistä?

Kysy lupa:

Ennen mukaan menoa on kysyttävä aina kaikilta lupa. Mikäli joku ei noudata sääntöjä hänet voidaan poistaa illasta tai antaa porttikielto. Jutelkaa mieltymyksistänne ja tehkää ensin tuttavuutta. Ei sanan käyttö on kaikille sallittua eikä siitä kannata kenenkään loukkaantua.Kaikki me olemme saaneet pakkeja. 

Punainen/Red turvakoodi illoissamme:

Jokainen joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä koskettelua mieheen tai naiseen huutaa molemmat peräkkäin suomeksi PUNAINEN ja RED. Kaikki jotka tämän huoneessa kuulevat ottavat tilanteeseen kantaa ja samantien huoneen poistumisreitti suljetaan. Henkilökunnasta Ira haetaan paikalle ja homma ratkaistaan juuri siinä paikassa. Jos epäsopiva käytös suvaitaan, silloin se myös hiljaa hyväksytään. Ilmoitus huonosta käytöksestä (vonkaamisesta, luvattomasta mukaan menosta, sopimattomasta koskettelusta  jne…) emäntä Iralle heti välittömästi  sen tapahduttua illassa. Kun puutumme tilanteeseen saman tien, voimme selvittää asian. Jälkeenpäin tilanteiden selvittäminen ei onnistu. Lukekaa huolella nämä sivut. 

Salassapito:

Monet vieraistamme haluavat pitää tämän elämäntyylinsä  salassa. Ilta on yksityinen ja olemme sopineet, että pidämme suumme kiinni ja jätämme kirjoittamatta sosiaalisessa mediassa keitä illoissamme vierailee. Mikäli haluat olla kuitenkin illassa anonyymisti voit käyttää naamaria. Mahdollisesti tavatessasi illassa sinulle jo ennalta tuttuja ihmisiä, olette kaikki samassa tilanteessa.

Illassamme voi:

 • Vain katsella, jutella, tanssia, nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea erilaisia seksin variaatioita 
 • Seksi kahdestaan oman kumppanin kanssa muiden ollessa samassa tilassa
 • Parinvaihto toisen parin kanssa
 • Kolmen välinen seksi
 • Ryhmäseksi isommissa ryhmissä
 • Sovittu irtoseksi erikseen ilman omaa kumppania
 • Bi/ lesbo ja gay-seksuaaliset kokemukset

Näet lisää termejä seksisanastossamme.

Varamiehet:

Selkeyden vuoksi merkitsemme varamiehet t-paidoilla. Otamme iltaan vain 5 varamiestä.  Paikat ovat kysyttyjä joten varaudu siihen. Hakemuksia voi lähettää mailiimme. 

Henkilökunta:

Henkilökuntamme koostuu mukavista persoonista ja he ovat illassa teitä varten. Tunnistat meidät rintamerkistä.

Pukeutuminen: 

Illoissa pukeudutaan vähiin asuihin ja olemme  sopineet, että pitkät housut ja paidat sekä myös ulkokengät jätämme lokeroihin. Eroottinen pukeutuminen on toivottavaa ja jokaisen päätettäväksi jää millaista oma pukeutuminen on. Asu voi olla alusasu, mielikuvituksellinen, eroottinen, rooliasu, suosikkimateriaalista, rohkeakin.... Naisilla mahdollisuuksia on runsaammin, alusvaatteet, korsetti, sukat, hame, mekko, fetissimateriaalit jne.. Miehillä pukeutuminen on ollut yleensä t-paidan stringien tai boxerien mukaista. Pukeutumisesta ei kannata ottaa stressiä. Illan aikana voi halutessaan vaihtaa tai vähentää asuja. Alkuillasta lokeroilla on välillä ruuhkaa ja voitte pukeutua meikkihuoneessa, saunaosastossa sekä myös muissa huoneissa. 

Tavaroiden säilytys:

Jättäkää arvotavarat kotiin tai autoon. Meillä on tavaroillenne pienet säilytyslokerot, joten ottakaa mukaan vain vähän tavaraa ja näin saatte ne mahtumaan kumppanin kanssa samaan lokeroon. Jotta kengät eivät häviä eivätkä tuki eteisen kulkuväylää laita kengät muovipussiin ja sitten lokeroon. On tärkeää tuoda ylimääräiset tavarat lokeroon etteivät ne huku illan aikana. Lokeron avaimen voi laittaa kuminauhalla ranteeseen ja siitä on syytä pitää hyvää huolta, sillä lokeroa kohti niitä on vain yksi. Muistattehan jättää lähtiessänne avaimen lokeron oveen. Tupakoitsijat voitte jättää takin rekkinaulakkoon ja tupakkatossut saatte meiltä lainaan. 

Löytötavarat:

Säilytämme löytötavaroita sisääntuloparvekkeen harmaassa korissa puolen vuoden ajan. Nimeämme ne muovipuseihin iltojen mukaan. Arvotavaroita kuten keloja koruja, silmälaseja säilytämme sisällä. Toukokuun ja marraskuun lopussa viemme jääneet tavarat Uffiin. 

Kuvaus:

Illassa ei ole sallittua käyttää kameraa tai kännykkää. Joskus mukana on sovitussa tilassa järjestetty valokuvaajamme. Emme nauhoita videomateriaalia illoistamme.

Ohjelma:

Voitte tanssia aulassa ja soittaa spotystä mielimusiikkia. Illassa on myös silloin tällöin vierailevia esiintyjiä. Usein meillä on joku teema, mutta teemat eivät rajoita pukeutumista tai illan kulkua. Pornoa pyörii usein aulan screenillä.

Valaistus:

Vaihtelemme valaistusta eri iltoihin.  Mileipiteet jakaantuvat,osa pitää valosta ja toiset hämärästä.

Siisteys:

Tilamme ovat puhtaat ja siivoamme kartanon ennen ja jälkeen bileiden. Järjestelemme paikkoja illan aikana, mutta toivomme että te vieraat vastaatte yhdessä siisteydestä. Laitattehan  käytetyt kondomit ja juomamukit roskiin ?  Alapesua varten on normaali suihkut saunaosastossa. Käsienpesuun on saippua ja käsidesi joka wc:ssä.

Turvaseksi ja squirttaaminen:

Talon puolesta on kondomit käyttöönne ja suositamme kaikille turvaseksiä. Jos olet kumille allerginen tai isommalla vehkeellä varustettu, ota omat kondomit mukaan. Huoneissa on kirkas kori jossa on suojausvälineitä: pusseja nuolentaan, kondomeja, hanskoja, liukkaria, desifiointiaine pintojen puhdistamiseen sekä paperia. Mikäli pidät sqvirttaamisesta huomioi muut ja ota kotoa pieni muovilakana ja oma pyyhe. Näin kukaan ei kastu lakanoissa ja paikat pysyvät kuivina. 

Aiemerkit:  

Jotta teidän on helpompi hakea seuraa olemme tehneet teille rintamerkkejä ( olen bi, kolmen kimppaa, katselen tänään jne.) Voitte kirjoittaa myös oman lapun. Merkit ovat meikkihuoneessa. Toki juttusille ensin.

Ruoka ja nautintoaineet:

Alkoholinkäytön toivomme olevan jokaisella itsellään hallussa. Mikäli näet jonkun liian humalassa tule kertomaan siitä Iralle. Clubissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat huom! muovipulloissa tai peltitölkeissä mukaan. Juomia juodaan ainoastaan baarissa ja ne voit säilyttää nimikoituna vieraiden yhteisessä jääkaapissa. Tupakointi onnistuu siihen varatulla saapumisterassilla. Iltamme ovat huumeettomia. Tarjoamme pientä ruokaa alkuillasta klo 12 asti. Meillä on usein kasvisruokaa.  Kahvia, vettä ja mehua on koko illan ajan. 

Saunaosasto:

Yhteissauna ja 6 hengen poreallas odottavat teitä. Jokaiselle on yksi pyyhe jonka saat nimeä vastaan narikasta. Saunaan ja porealtaaseen puhtaana suihkun kautta. Jotta vesi ei valu lattialle ja sitä riittää myös seuraaville altaaseen vain 6 henkeä kerralla. Ison altaan täyttöaika on pitkä. Huomatkaa malttaa jättää rakastelu altaan sijaan huoneisiin.
 
Huoneet:

Suurin osa kartanon huoneista on useamman henkilön käytössä. Suositun peilihuoneen,sybiantilan sekä kellarigloryholen oven saa kiinni ja näiden huoneiden käyttöaika on puoli tuntia kerrallaan. Seurusteluun ja tanssiin sopivat tanssiaula ja baari (jossa myös ruokailua ja alkoholitonta juomaa.) Alakerrassa on iso ryhmähuone ja vieraiden käytössä joukko pienempiä huoneita.  Hyvällä säällä myös parvekkeet ovat auki. Erilaiset laitteet mahdollistavat monet rakastelua helpottavat asennot. Välillä muuttelemme clubin tilaratkaisuja.

Istumapaikat:

Meillä on rajallisesti istumapaikkoja, joten vuorotelkaa niiden suhteen. 

Meikkaaja:

Meikkaaja on tilattavissa ennakkoon Iran kautta 60 euron hintaan.

Sisäänpääsy ja hinta:

Nimimerkin perusteella laitamme teidät vieraslistalle. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi kumppanisi. Maksu 60 euroa hengeltä tapahtuu ovella käteisellä saapumisen yhteydessä. Ovet avautuvat klo 20 ja ilta päättyy 03. Mikäli estyt tulemasta olethan reilu ja ilmoitat siitä.

Saapuminen:

Saatte kutsussa viimeistään päivää ennen kartan joka on syytä tulostaa mukaan. Pidä osoite vain itselläsi. Wildclub sijaitsee Uudellamaalla, Espoon ja Kirkkonummen rajamailla, 25 km päässä Helsingin rautatieasemalta. Meillä on täällä jonkin verran parkkitilaa pareille sekä yksinään saapuville naisille. Auton voit jättää myös  Kauklahden juna-asemalle Hansatie 3, Espoo josta 3,5 km taksilla.

Majoitus:

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja Espoossa ja Kirkkonummella löydät lisää www.google.fi-hotellit. Täällä clubilla emme järjestä majoitusta vieraille.

Vuokraus -ja kuvaustilat:

Kartano on loistava paikka kahdenkeskiseen eroottiseen yhdessäoloon. Vuokraamme tiloja parien käyttöön arkisin ma-pe klo 20.00 ja la-su klo 10-18. Hinta on 100 euroa tunti parilta. Clubille on myös mahdollista järjestää valokuvausta kauttamme. 

Palaute:

Iltamme ovat olleet pidettyjä, mutta palaute on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme kehittää iltojamme. Muistakaa tämä: te rakennatte joukolla hyvät bileet ja me tarjoamme siihen teille parhaat mahdolliset puitteet ! Palautekeskustelu on syytä käydä ilman välikäsiä tai keskustelufoorumeita järjestäjän, kanssa. Kehittämisideoita, illan ohjelmaa jne... Otetaan ilolla vastaan.

Yhteystiedot:

Puhelin: +358 (0)440-555602

Sähköposti: bileet (at) wildclub.fi

www.wildclub.fi

 

Kokemuksia illoista

 • Esittelykierroksen jälkeen palasimme ylempiin kerroksin ja aloimme sulattelemaan näkemäämme. Ensimmäiset puoli tuntia meni meiltä molemmilta ajatellessa, että "ei hemmetti, mihin me ollaan tultu, tää ei voi olla totta". Mieleen tuli etsiä tekosyitä katoamistempulle. Vähitellen sitä kuitenkin alkoi rentoutumaan ja lähdettiin jälleen kiertelemään paikkoja. Hiljalleen tunnelma tiivistyi ja pian alkoi patjoilla olla jo jonoa.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13