K: ”Miten iltaan valmistaudutaan?”
V: Kiva fiiliksesi tarttuu helposti muihinkin vieraisiin. Siis flirttiä peliin;) Kannustamme rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan. Osa bileissä vierailevista on ensikertalaisia ja aina uudet kasvot ovat lämpimästi tervetulleita. Kuppikuntaista meno illoissa ei ole päässyt olemaan.

K: ”Mitä bileissä tapahtuu?”
V: Jokainen ilta on erilainen. Illan teemaa ei kannata pelästyä eikä se tarkoita ehdottomuutta esimerkiksi pukeutumisen suhteen. Teillä on mahdollisuus vaihtelevasti tanssia, katsella filmejä, saunoa jne. Voit toki vetäytyä pienempiin huoneisiin, vaikka vain kahden tai seurustella suuremmissa seurueissa. Tarjolla on myös pikkunaposteltavaa ja alkoholittomia juomia.

K: ”Millaisia me suomalaiset olemme näissä bileissä?”
V: Ehkä moni teistä on vieraillut maailmalla vastaavissa klubeissa. Illoissamme alkuun on aivan normaalia seurailla tilanteita, mutta vauhtiin päästyämme meitä ei ainakaan voi sanoa ujoiksi. Ihmisten käytös on asiallista, vieraamme ovat fiksuja eikä alkoholinkäyttö ole ollut ongelmana. Illoissamme vierailee ihmisiä laidasta laitaan. Kerrot itsestäsi muille vieraille sen mitä haluat ja voit olla halutessasi nimimerkin takana.

K: ”Minkä verran illoissa on väkeä?”
V: Jotkut illoista ovat olleet väkimääriltään suurempia kuin toiset. Illat toteutuvat olipa paikalla minkä verran väkeä tahansa ja usein laatu korvaa määrän ;). Mukavia iltoja on ollut suuremmilla väkimäärillä kuin pienemmissä porukoissa.

K: ” Mikä on ikärakenne?”
V: Vieraamme ovat suvaitsevaisia eri ikäisiä kohtaan. On turhaa miettiä oletko liian nuori vai vanha, sillä illoissa vierailleet ovat olleet väliltä 18-60. 

K: ”Iltojen sukupuolijakauma?”
V: Illoissa on eniten pareja mutta myös sinkkunaisia. Yksinäiset miehet pääsevät eroottisiin iltoihimme vain varamiehinä. Vaihtuvia varamiehiä on 5. Kaksi kertaa vuodessa vietämme gb-iltoja, joihin pääsee enemmän herrasmiehiä.

K:”Onko tarjolla maksullista seksiä?”
Vieraamme ovat paikalla omasta kiinnostuksestaan ja halustaan. Illoissamme ei ole tarjolla maksullista seksiä.

K: "Miten toimia, jos kaikki ei mene hyvin?"

Jokainen, joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä koskettelua mieheen tai naiseen huutaa molemmat peräkkäin suomeksi PUNAINEN ja RED. Kaikki, jotka tämän huoneessa kuulevat ottavat tilanteeseen kantaa ja samantien huoneen poistumisreitti suljetaan. Henkilökunnasta Ira haetaan paikalle ja homma ratkaistaan juuri siinä paikassa. Jos epäsopiva käytös suvaitaan, silloin se myös hiljaa hyväksytään. Ilmoitus huonosta käytöksestä (vonkaamisesta, luvattomasta mukaan menosta, sopimattomasta koskettelusta jne.) emäntä Iralle heti välittömästi sen tapahduttua illassa. Kun puutumme tilanteeseen saman tien, voimme selvittää asian. Jälkeenpäin tilanteiden selvittäminen ei onnistu. Lukekaa huolella nämä sivut.