Tervetuloa Wildclubin verkkosivuille! Päivitämme sisältöä ja sivut aukeavat pian!

Mistä on kysymys?

Esittely

Wildclub on tasokas, laadukas, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen aikuisviihdekeskus. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Illat ovat yksityisiä ja ne järjestetään kutsuvieras periaatteella. Vuokraamme tiloja myös yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii myös BDSM studio Villi-Ira.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä saa myydä itseään!

"Sharing is Caring"

Mahdollisuudet

Villi Kartano

Wildclub
Eroottisia Elämyksiä
Tutustu virtuaalisesti
Kokemuksia avomielisille...
Voit nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea seksuaalisuuttasi.
Tutustu virtuaalisesti
Tilat
Hyvin varustetut 600 neliön tilat ovat upeat ja kolmessa eri kerroksessa
Tutustu virtuaalisesti
Kalusteet
Laitteita ja välineitä on paljon, kinky kalusto on tehty mittatilauksena suomalaisella käsityötaidolla.
Tutustu virtuaalisesti
Sisustus
Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain.
Tutustu virtuaalisesti
Tunnelma
Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen...
Tutustu virtuaalisesti

Kokemuksia

Kalenteri 2021

Valitettavasti bileet ovat koronarajoitusten takia toistaiseksi peruttu! Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan iltoja normaalisti!

Biletiedote

GB bileet joudutaan myös perumaan. Päivitämme bilekalenterin kesälle, uusien suositusten jälkeen.
Yleisötilaisuudet rajattu sisällä kymmeneen, ulkona 50 henkilöön. Suositus on voimassa 15.6.2021 asti.

27.5. Koronarajoitukset Kirkkonummella 1.6.2021 alkaen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut 15.6.2021 asti niin sanottua turvavälipäätöstä. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa - turvavälit on siis voitava säilyttää tilojen käytössä. Asiakasmäärää rajoitetaan kunnan tiloissa siten, että turvavälejä on mahdollista noudattaa.

Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voidaan kuitenkin järjestää niin, että niihin osallistuu sisätiloissa enintään 10 henkilöä ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa enintään 50 henkilöä. Kokoontumisten järjestäminen edellyttää, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Koronarajoitusten asteittainen avaaminen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut 15.6.2021 asti niin sanottua turvavälipäätöstä. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden pitää varmistaa, että asiakkailla on tosiasiallinen mahdollisuus välttää lähikontaktit toisiinsa - turvavälit on siis voitava säilyttää tilojen käytössä.

Yksityiset tapaamiset

Yksityisiä kokoontumisia suositellaan rajattavan enintään kymmeneen (10) henkilöön sisätiloissa, 50 ulkona. Suositus on voimassa 15.6.2021 asti.

image

Eroottiset Illat

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet. Illat ovat teemavapaita, poikkeuksena perinteiset synttärit ja pikkujoulut.

image

Gang-Bang

Legendaariset ryhmäseksibileet, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu sinkkuille ja pareille. Tähän iltaan pääset pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään taitosi.

image

Kinky -ja Fetish iltoja

Tarjolla kinky/fetissi/bdsm kokemuksia kaipaaville yhteisiä illanviettoja. Ideana on "play party" tyyppinen toiminta, johon on kiva tulla kumppanin kanssa touhuamaan. Illat ovat naisille, pareille/leikkikaverin kanssa saapuville.

Lisätietoja Ohjeet & U.K.K

Yhteistyö Linkit