Tervetuloa Wildclubin verkkosivuille! Päivitämme sisältöä ja sivut aukeavat pian!

Mistä on kysymys?

Esittely

Wildclub on tasokas, laadukas, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen aikuisviihdekeskus. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Illat ovat yksityisiä ja ne järjestetään kutsuvieras periaatteella. Vuokraamme tiloja myös yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii myös BDSM studio Villi-Ira.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä saa myydä itseään!

"Sharing is Caring"

Mahdollisuudet

Villi Kartano

Wildclub
Eroottisia Elämyksiä
Tutustu virtuaalisesti
Kokemuksia avomielisille...
Voit nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea seksuaalisuuttasi.
Tutustu virtuaalisesti
Tilat
Hyvin varustetut 600 neliön tilat ovat upeat ja kolmessa eri kerroksessa
Tutustu virtuaalisesti
Kalusteet
Laitteita ja välineitä on paljon, kinky kalusto on tehty mittatilauksena suomalaisella käsityötaidolla.
Tutustu virtuaalisesti
Sisustus
Huoneet ovat sisustukseltaan eri teemaisia, väritykset ja fiilikset vaihtuvat huoneittain.
Tutustu virtuaalisesti
Tunnelma
Talon tunnelma on salaperäinen ja mielenkiintoinen...
Tutustu virtuaalisesti

Kokemuksia

Kalenteri 2021

Valitettavasti bileet ovat koronarajoitusten takia toistaiseksi peruttu! Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan iltoja normaalisti!

image

Eroottiset Illat

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet. Illat ovat teemavapaita, poikkeuksena perinteiset synttärit ja pikkujoulut.

image

Gang-Bang

Legendaariset ryhmäseksibileet, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu sinkkuille ja pareille. Tähän iltaan pääset pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään taitosi.

image

Kinky -ja Fetish iltoja

Tarjolla kinky/fetissi/bdsm kokemuksia kaipaaville yhteisiä illanviettoja. Ideana on "play party" tyyppinen toiminta, johon on kiva tulla kumppanin kanssa touhuamaan. Illat ovat naisille, pareille/leikkikaverin kanssa saapuville.

Lisätietoja Ohjeet & U.K.K

Yhteistyö Linkit