Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Empiirinen, kehon kieleen ja kokemukseen perustuva Sybian-tutkimuksen loppulauselma. Olen ollut Sybianin käyttäjänä useassa illassa.

Laite herätti heti ensimmäisellä käyttökerralla laajaa kiinnostusta ja kokeilunhalua, mutta muutaman mielestä laite tuntui käyttäjästä jotenkin puutteelliselta.

Perusmallissa satulaan istuutunut, nainen tai mies ei voinut tuntea olevansa avuttomaksi sidotuna laitteeseen, mikä oli hyvin paha puute. Uudessa, käyttöönotetussa versiossa tämä on korjattu, eikä laitteesta enää karkaa kukaan...

Laitteessa on myös mahdollista olla vapaasti ilman sidontaa. Laitetta voi halutessa aivan näppärästi käyttää myös itsenäisesti. Jos jännittää eikä halua heti kokeilla isompaa dildoa, niin kannattaa sopia laitteen käyttäjän kanssa ensin pienen dildon käytöstä ja sopia lisäksi, että hän voi tulla myöhemmin, ehkä tunnin kuluttua uudelleen kokeilemaan halutessaan isompaa dildoa.

Laitteeseen voi laittaa myös pelkästään nystyräisen levyn, joka mahdollistaa klitoriksen tai pallien kiihottamisen ilman sisäistä dildoa. Laite suojataan muovilla ja kondomilla ja laitteen osat pestään ja desifoidaan vielä jokaisen käytön jälkeen.

Tässä levymallissa ei tarvitse edes riisua housuja istuessaan sen päälle. On monia, jotka ovat illan aikana kokeilleet jopa kolmea eri kokoa. Pienin dildopää on naisen pikkurillin kokoinen ja suurin halkaisijaltaan 6,5 mm ja välikokoja on useita.

On myös mahdollista kokeilla kaksipäistä päätä jossa toinen pää laitetaan pimppaan ja toinen pyllyyn. Jos henkilöllä on mukana seuralainen, niin kannattaa pyytää seuralaista suutelemaan ja pitämään häntä, vaikka kädestä.

Olen laitteen käyttäjänurani aikana seurannut kiinnostuneena, miten ihmiset reagoivat laitteen säätöihin. Kun nautiskelija on asettunut satulaan, niin alan säätämään rauhallisesti dildon pyörivää liikettä säädön puoleen väliin, kunnes hän alkaa tuntea pientä pyörivää liikettä.

Sitten varovasti värinänappia, mutta värinän säätöä ei kannata vääntää paljon yli puolen välin. Nopeasti ei kannata siis tehdä mitään säätöjä. Hiljaa hyvä tulee! ;)

Kun tärinää on kasvatettu rauhallisesti, niin kestää yleensä vain hetken ennen ensimmäistä orgasmia. Monille orgasmeja tulee yleensä peräkkäin useita. Monet ovat nautinnosta kovin uupuneita, jopa niin, että hänet on autettava alas koneesta. Hyviä hetkiä toivottaa henkilökunnan puolesta.

/Ruby

Yhteistyö