Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Etukäteen jännitti ja oli paljon erilaisia avoimia kysymyksiä. Olimme lukeneet Wildclubin sivut monta kertaa läpi ja eräs kokeneempi pari oli suureksi avuksi... ;)

Vaikka ohjeistus oli kyllä hyvin pohjustettu clubin puolelta. Pari järjesti myös etkot meille, mikä oli tosi kiva. Etkoilla oli kiva vapautunut tunnelma. Rosson tarjoilija saattoi kyllä loppuvaiheessa, äänten kohotessa arvata, että tämä porukka tosiaan on menossa jonnekin ihan muualle kuin teatteriin. Emme pariskuntana enää edes keskustelleet jatkaako Wildclubille vai ei. Porukkahenki oli sen verran hyvä, että oli itsestään selvää jatkaa.

Sitten Wildclubille. Saimme vinkin, että ensikertalaisten kannattaa olla toivotusti ohjeistuksen mukaan ajoissa paikalla, jotta näkee koko illan rakentumisen alusta asti. Ajoissa olemisessa oli sekin hyvä puoli, että auto (olin siis omalla autolla ja ajokunnossa,) sain auton parkkipaikalle.

Ovella odottanut garderobi antoi heti viitteitä, että olemme tulleet johonkin erikoisempaan paikkaan. Heti ovella oli vielä tiivistelmä luettavana illan ohjeistuksesta, kuinka toimia saapumisen yhteydessä. Päällysvaatteet, kengät ja miesten housut jätettiin suoraan eteisessä olleeseen parin yhteiseen lukolliseen laatikkoon. Sitten vaimon siirtyminen verhon taakse vaihtamaan bileiden henkeen kuulunut pitsiasu yllensä.

Odottelimme jännittyneinä tanssiaulassa istuskellen, johon meidät ohjattiin, jotta sopivan kokoinen noviisien ryhmä saatiin kokoon ja lähdimme pian kierrokselle. Taloon tultiin keskikerroksesta. Siellä oli suurempi oleskelutila saunaosastoineen ja porealtaineen.

Tässä kerroksessa oli toinen vieraiden jääkaapeista omille juomille joka osallistujien saapuessa tuli melkoisen täyteen. Isommat juomasatsit voisi olla fiksumpaa jättää eteisen lukittuun laatikkoon ja hakea sieltä halutessaan. Yläkerroksesta löytyi myös baari, jossa oli pientä ruokatarjoilua pikkunaposteltavin ja alkottomin juomineen. Yläkerroksessa oli myös tällä kertaa hieroja, joka tarjosi naisille juuri sellaista hierontaa, jota he sanoivat haluavansa. Hierontapöytä näytti olevan kovassa käytössä ja hieroja ilmeisesti osasi asiansa. Oma vaimo ei siihen kuitenkaan mennyt, oli kuulemma liian laimeaa:)

Pohjakerroksessa oli varsinaiset touhutilat, vaikka kyllä niitä toki oli myös muissa kerroksissa. Yksi huone, jossa oli patjoja, sen vieressä liukuovella varustettu peilihuone, jonka saattoi ottaa käyttöönsä puoleksi tunniksi kerrallaan. Sitten oli isompi tila jossa, oli erilaisia rakasteluun käyttömahdollisuuksia tarjoavia laitteita ja mukava rakastelukeinukin.

Alakerran toisessa päässä oli selli jossa, oli myös tällainen keinu. Sellin vieressä oli pienehkö kulma taso, jossa oli kierroksemme käynnistyessä jo kunnon sormetus käynnissä. Äänieristetyssä huoneessa oli Sybian, jonne oli myös varattavissa puolen tunnin oma henkilökohtainen käyttöaika. Sitten palasimme ylempiin kerroksin ja aloimme sulattelemaan näkemäämme.

Ensimmäiset puoli tuntia meni meiltä molemmilta ajatellessa, että mihin me ollaan oikein tultu, ”tää ei voi olla totta". Klo 21 tienoilla kuunneltiin Iran illan siivous- ja käytösohjeet, varamiesten esittely sekä seurattiin viehättävän esiintyjän eroottinen show. Huomattiin että alettiin pian rentoutumaan ja lähdettiin kiertelemään paikkoja.

Alkuun oli aika rauhallista, sillä kaikki vieraat eivät olleet vielä saapuneet. Touhutiloissa oli vain muutamia porukoita hommissaan. Hiljalleen tunnelma tiivistyi ja kohta alkoi patjoilla olla jo touhua kunnolla. Siitä se sitten käynnistyi meidänkin osalta. Hyvin pian totesimme vaimon kanssa, että kiva kun tultiin ja pidimme varmana, että tänne tullaan uudelleen.

Kokonaisuutena ilta oli mahtava. Ihmiset olivat kaikki kivoja ja helposti lähestyttäviä. Henkilökunta ystävällistä ja hauskaa. Tunnelma talossa oli jännittävä ja siellä oli todella helppo olla. Tuli fiilis, että kuuluimme heti joukkoon. Jatkossa tulemme varmasti osallistumaan bileisiin uudelleen. Jos ette ole vielä käyneet clubilla, niin kannattaa mennä avoimella mielellä. Kiitokset vielä henkilökunnalle ja kaikille vieraille.

Yhteistyö