Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Ensimmäisestä kerrasta on noin kahdeksan vuotta aikaa, mutta muistan sen erittäin hyvin, pieniä yksityiskohtia myöten.

Se on myös opettanut minua omasta seksuaalisuudestani ja ollut yhtenä isona vaikuttimena siihen mitä nyt olen. Olin tavannut paria kuukautta aikaisemmin varatun naisen, ja olimme tavanneet muutamia kertoja. Pian huomasin, että kyseessä oli enemmän kuin vaan seksisuhde.

Aloite tuli naiselta, joka kysyi, uskaltaisinko lähteä hänen kanssaan Kirkkonummelle eräälle Wildclubille. Epäröimättä hetkeäkään sanoin, että "tietenkin" ja asia oli sovittu. Tiesin, että se oli myös testi minulle, joko minä tai joku muu. Minulla oli kokemuspohjaa kolmenkimpoista ja yhdestä mini GB:stä, mutta tällaisesta en ollut kuulutkaan.

Aloin miettimään asiaa oikeastaan vasta pari päivää ennen kyseistä lauantaita, onko minusta tällaiseen. Mitä jos minulla ei seiso? Miten pitää puhua ihmisille ja mitkä aiheet ovat kiellettyjä? Ja kaiken lisäksi olin lähdössä kuitenkin "tuntemattoman" ihmisen kanssa matkaan.

Lauantai koitti ja meillä oli tapaaminen keskustan hotellissa. Olin ollut koko edellisen päivän seksuaalisesti ylikierroksilla ja samalla myös normaalia jännittyneempi. Iltaan oli vielä aikaa ja paras tapa saada aika kulumaan oli tietenkin perusvalmistelut sekstailun ja ruokailun merkeissä. Kun aloimme valmistautumaan iltaa varten, sain oikeastaan ensimmäistä kertaa "omaa aikaa" ja miten ajatukset harhailivat päässä.

Tosin, olin päättänyt toteuttaa tämän kokemuksen, vaikka minulla ei ollut minkäänlaista varmuutta omasta kyvystäni. Tuntui kun itsetunto olisi hetkellisesti romahtanut ja olisi palannut ajassa taaksepäin teinivuosien ensimmäisiin kokemuksiin, jotka olivat yhtä räpeltämistä.

Taksimatka sujui vauhdikkaasti, varsinkin kun seuralaiseni kertoi heti avoimesti kuskille mihin olimme menossa ja mitä tekemään. Sain olla koko ajan varuillani, ettei minulle ei rakennetta "ansaa” hänen kiusatessaan kuskia. En myöskään halunnut antaa ujoa ja nörttimäistä vaikutelmaa Kyseessä varmaankin joku miesten primitiivinen suojautusmiskeino tuonkaltaisessa tilanteessa. Pokka piti kuitenkin hyvin ja seuraavaksi olimmekin jo ulko-ovella.

Koska saavuimme paikalle kymmenmaissa, ilta oli jo ehtinyt alkamaan ja narikassa ei ollut muita vieraita. Meidät otti vastaan henkilökunnasta mukavanoloinen naiseksi pukeutunut mies. Tässä vaiheessa aloin miettimään mihin olin itseni työntänyt. Sitten narikkaan tuli "normi" pariskunta ja ovensuusta näin vilauksen muista vieraista.

Kävellessäni ympäri taloa tunsin olevani "apina, jota kaikki katsovat mutta joka ei tunne ketään". Mietin, että kaikki muut ovat kokeneita juhlijoita ja olen ainoa ensikertalainen paikalla. Kuulin eräältä varamieheltä vinkkinä, että ekakertalaisena kannattaa tulla sovitusti klo 20.30 mennessä, sillä silloin pääsee talon esittelykierrokselle ja on näin mukavampi olla jo paikalla, kun muita vieraita alkaa tulla sisään.

Ilta eteni todella nopeasti ja loppuillasta olin jo sinut tilanteen kanssa. Paluumatkalla olo oli jotenkin epätodellinen, ihan kun olisi voittanut itsensä mutta samalla myös "sekava". Kävin läpi tunne tasoja ja kokemusta seuraavan viikon aikana.

Seuraavalla kerralla oli jo huomattavasti luontaisempaa, kun tiesi mitä on tulossa. Oli myös hauska seurata ensikertalaisia seuraavien kertojen aikana, jolloin oivalsin, että jokaisessa illassa heitä on mukana, eikä ole loppujen lopuksi mikään apina. "Tuoltahan minäkin olen näyttänyt" olen miettinyt itsekseni ja samalla olen leikkisästi kertonut heille omasta ekasta jännittävästä kokemuksestani.

Mitä tulee seksuaaliseen nautintoon, niin minulta meni pari kolme kertaa "opiskellessa" uutta tilannetta. Sen jälkeen olen pystynyt nauttimaan ihan eri tavalla katselluksi tulemisesta ja myös siitä, että katselee ympäriinsä. Ennen sitä voisin kuvailla menettelyäni hieman suorituskeskeiseksi, jossa huomioni oli keskittynyt pelkästään seuralaiseen ja kaiken ulkopuolisen olin sulkenut pois.

Mutta vielä ensimmäiseen kertaan... Siinä oli tosiaan omat riskinsä, koska emme tunteneet tosiamme tarpeeksi hyvin, emmekä olleet sopineet yhteisistä pelisäännöistä. En nyt tarkoita, että pitää laatia joku käsikirjoitus, mutta moni tilanne pääsi hieman yllättämään. Eli kannattaa tutustua tuntemattomaan seuralaiseen ennakkoon ennen iltaan menemistä.

Tervetuloa rohkeasti mukaan, olen mukana jatkossakin. Toivottavasti tästä on apua ekakertalaismiehille, jotka miettivät miten selvitä illasta.

Yhteistyö