Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Olen nainen ja tulossa yksin bileisiin?
Tutustu sivuihin ja pohdi omia odotuksia. Meillä on selkeät, käyttäytymis- -ja ilmoittautumisohjeet, ihan kondominkäyttöohjeista alkaen.
Naisten miesmaku
En testaa käytännössä varamiehiä itse, vaan se on illoissa vieraana olevien naisten tehtävä. En voi myöskään tietää naisten miesmakuja. Jokaisella naisella on oma mielensä ja toiveensa. Naisten toiveet voivat myös vaihdella eri illoissa. Lisäksi samoista varamiehistä saamani palaute on ollut myös erilaista eri naisten kertomana ja vaihdellut myös samojen miesten kohdalla iltojen välillä. Tämä tarkoittaa sitä, toinen tykkää pojasta ja toinen pojan isästä… Aina yhteiset mieltymykset miehen ja naisen välillä eivät kohtaa, mikä on hyvinkin normaalia.
En voi tietää esimeriksi seuraavia asioita: sitä miten kukin varamies puhuu/käyttäytyy, millainen on puuhissa, kuinka paljon jaksaa illassa panna, jutteleeko juuri sinulle, kun odotat sitä, onko mies tarpeeksi komea, onko ikä oikea, ujo vai liian rohkea, jne.
Miesten näkökulmasta
Uskon, että moni mies on tehnyt parhaansa mihin pystyy. Ja hyvin hommat on moni hoitanutkin. Miehetkin ovat kuitenkin vain ihmisiä kuten me kaikki, eivätkä he jaksa fyysisesti enempää kuin jaksavat, tarvitsevat palautumista, haluavat välillä enemmän ja välillä vähemmän. On myös tärkeää, että heillä on ollut myös oikeus sanoa myös ei, syystä tai toisesta. Ja me kaikki olemme saaneet pakkeja. Mieltänsä ei ole tästä syytä pahoittaa. Miesten juttusille on voinut hakeutua oma-aloitteisesti ja puhuminen on normaalia kanssakäymistä. Tämä laji on, kun on paljon muutakin kuin panemista.
Kissa pöydälle bileessä
Mikäli jotain sanottavaa ja palautetta on, se on kerrottava minulle. Kaikessa en voi kuitenkaan miellyttää enkä tehdä kaikkea. Iltojen jälkeen en saa enää selvitetyksi illassa tapahtuneita asioita, sillä osapuolet nainen, varamies ja pari eivät ole enää saatavilla samaan puheyhteyteen iltojen ulkopuolella. Eikä se ole tarkoituskaan. Illassa tapahtuneet asiat ja erimielisyydet on pystyttävä selvittämään illassa. Olen ollut valmis toimimaan tilanteen selvittäjänä. Tämä käytäntö on mainittu myös sivuilla sekä kutsussa. Kissa on nostettava pöydälle illassa eikä märehtimisen jälkeen. Joten minulle on turha soitella tai lähettää ma aamuna mailia tyyliin …. Kuka teki tai jätti tekemättä mitäkin. Ihan mahdoton tehtävä.
Mitä kannattaa miettiä sinkku naisena??

Sinulla on jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi

Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa”

Sinulta sujuu puhuminen ja hyvä käytös ei ole ongelma

Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista

Turvaseksi, oma sekä tilojen siisteys on itsestäänselvyys

Ulkonäkösi on plussaa

Saavut sovitusti paikalle (klo 18.45 ennakkoilmoittautuneena ohjeen mukaan)

Yhteistyö