Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

K: ”Miten iltaan valmistaudutaan?”
V: Kiva fiiliksesi tarttuu helposti muihinkin vieraisiin. Siis flirttiä peliin;) Kannustamme rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan. Osa bileissä vierailevista on ensikertalaisia ja aina uudet kasvot ovat lämpimästi tervetulleita. Kuppikuntaista meno illoissa ei ole päässyt olemaan.

K: ”Mitä bileissä tapahtuu?”
V: Jokainen ilta on erilainen. Illan teemaa ei kannata pelästyä eikä se tarkoita ehdottomuutta esimerkiksi pukeutumisen suhteen. Teillä on mahdollisuus vaihtelevasti tanssia, katsella filmejä, saunoa jne. Voit toki vetäytyä pienempiin huoneisiin, vaikka vain kahden tai seurustella suuremmissa seurueissa. Tarjolla on myös pikkunaposteltavaa ja alkoholittomia juomia.

K: ”Millaisia me suomalaiset olemme näissä bileissä?”
V: Ehkä moni teistä on vieraillut maailmalla vastaavissa klubeissa. Illoissamme alkuun on aivan normaalia seurailla tilanteita, mutta vauhtiin päästyämme meitä ei ainakaan voi sanoa ujoiksi. Ihmisten käytös on asiallista, vieraamme ovat fiksuja eikä alkoholinkäyttö ole ollut ongelmana. Illoissamme vierailee ihmisiä laidasta laitaan. Kerrot itsestäsi muille vieraille sen mitä haluat ja voit olla halutessasi nimimerkin takana.

K: ”Minkä verran illoissa on väkeä?”
V: Jotkut illoista ovat olleet väkimääriltään suurempia kuin toiset. Illat toteutuvat olipa paikalla minkä verran väkeä tahansa ja usein laatu korvaa määrän ;). Mukavia iltoja on ollut suuremmilla väkimäärillä kuin pienemmissä porukoissa.

K: ” Mikä on ikärakenne?”
V: Vieraamme ovat suvaitsevaisia eri ikäisiä kohtaan. On turhaa miettiä oletko liian nuori vai vanha, sillä illoissa vierailleet ovat olleet väliltä 18-60.

K: ”Iltojen sukupuolijakauma?”
V: Illoissa on eniten pareja mutta myös sinkkunaisia. Yksinäiset miehet pääsevät eroottisiin iltoihimme vain varamiehinä. Vaihtuvia varamiehiä on 5. Kaksi kertaa vuodessa vietämme gb-iltoja, joihin pääsee enemmän herrasmiehiä.

K:”Onko tarjolla maksullista seksiä?”
Vieraamme ovat paikalla omasta kiinnostuksestaan ja halustaan. Illoissamme ei ole tarjolla maksullista seksiä.

K: "Miten toimia, jos kaikki ei mene hyvin?"

Jokainen, joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä koskettelua mieheen tai naiseen huutaa molemmat peräkkäin suomeksiPUNAINENjaRED. Kaikki, jotka tämän huoneessa kuulevat ottavat tilanteeseen kantaa ja samantien huoneen poistumisreitti suljetaan. Henkilökunnasta Ira haetaan paikalle ja homma ratkaistaan juuri siinä paikassa. Jos epäsopiva käytös suvaitaan, silloin se myös hiljaa hyväksytään. Ilmoitus huonosta käytöksestä (vonkaamisesta, luvattomasta mukaan menosta, sopimattomasta koskettelusta jne.) emäntä Iralle heti välittömästi sen tapahduttua illassa. Kun puutumme tilanteeseen saman tien, voimme selvittää asian. Jälkeenpäin tilanteiden selvittäminen ei onnistu. Lukekaa huolella nämä sivut.

Yhteistyö