Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Hyvänä lähtökohtana on muistaa, että Te rakennatte joukolla hyvät bileet! Me tarjoamme siihen teille parhaat mahdolliset puitteet ja pelisäännöt minkä puitteissa voitte temmeltää.

Hyvä käytös on luonnollisesti osa meidän kaikkien iltaa. Olemme erilaisia ja arvostakaamme sitä. Jotta bileissä olisi kaikilla mukavaa ja miellyttävää, olemme laatineet nämä ohjeet. Mukana on aina uusia ihmisiä, joten huomioimmehan kaikkien viihtyvyyden. Iltamme ovat olleet pidettyjä hyvän ilmapiirin ja tunnelman vuoksi. Voit vain halutessa katsella tai olla oman parin kanssa.

Voitte tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin juuri teille sopivalla tavalla jutellen tai intiimimmin. Joillekin pareille sopii toiminta pienemmissä ryhmissä ja jotkut haluavat olla osa suurempaa ryhmää.

Osallistumispakkoa ei ole mihinkään!

Annattehan myös palautetta illan päätteeksi toimivista varamiehistä! Palautekeskustelu on syytä käydä ilman välikäsiä tai keskustelufoorumeita illan aikana järjestäjän kanssa. Kehittämisideoita, illan ohjelmaa jne. Otetaan ilolla vastaan.

Salassapito
Monet vieraistamme haluavat pitää tämän elämäntyylinsä salassa. Ilta on yksityinen ja olemme sopineet, että pidämme suumme kiinni! Emme myös kirjoita sosiaalisessa mediassa keitä illoissamme vierailee yms. Mikäli haluat olla kuitenkin illassa anonyymisti voit käyttää naamaria. Mahdollisesti tavatessasi illassa sinulle jo ennalta tuttuja ihmisiä, on hyvä muistaa, että olette kaikki samassa tilanteessa, vaikka ensireaktio olisikin paniikki... ;)
Illassamme voi
Vain katsella, jutella, tanssia, nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea erilaisia variaatioita illassa. Mm. olla kahdestaan oman kumppanin kanssa muiden ollessa samassa tilassa, parinvaihto toisen parin kanssa, kolmen välinen seksi. Ryhmäseksi isommissa ryhmissä. Sovittu irtoseksi erikseen ilman omaa kumppania. Bi/lesbo ja gay sekä muun sukupuoliset -seksuaaliset kokemukset yms. Turvaseksiä harrastaen!
Kysy lupa

Ennen mukaan menoa on kysyttävä aina kaikilta lupa. Mikäli joku ei noudata sääntöjä hänet voidaan poistaa illasta tai antaa porttikielto. Jutelkaa mieltymyksistänne ja tehkää ensin tuttavuutta. Ei sanan käyttö on kaikille sallittua eikä siitä kannata kenenkään loukkaantua. Kaikki me olemme saaneet pakkeja.

Punainen/Red turvakoodi illoissamme

Jokainen, joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä, esim. koskettelua, ahdistelua yms. oli kyseessä mies -tai nainen ja haluat puhaltaa pelinpoikki. Voit huutaa molemmat peräkkäin suomeksi PUNAINEN ja RED. Kaikki, jotka tämän huoneessa kuulevat ottavat tilanteeseen kantaa ja saman tien huoneen poistumisreitti suljetaan. Henkilökunnasta Ira haetaan paikalle ja homma ratkaistaan juuri siinä paikassa. Jos epäsopiva käytös suvaitaan, silloin se myös hiljaa hyväksytään.

Selvitykset illassa

Ilmoitus huonosta käytöksestä (vonkaamisesta, luvattomasta mukaan menosta, sopimattomasta koskettelusta jne.…) emäntä Iralle HETI VÄLITTÖMÄSTI sen tapahduttua illassa. Selvitämme tilanteen saman tien. Mikäli ette kerro siitä meille, emme siitä tiedä ja huono käytös voi jatkua saman henkilön toimesta useampia vieraita kohtaan. Jälkeenpäin tilanteiden selvittäminen ei onnistu ja olemme tehneet päätöksen, ettemme ryhdy selvittämään tilanteita enää iltojen jälkeen. Kissa on nostettava pöydälle siis heti.

Varamiehet
Miehille Wildclubilla on eroottisessa illassa viisi varamiespaikkaa per ilta! Paikat ovat kysyttyjä. Luvassa mahtavia kokemuksia hyvässä porukassa, jossa sinua arvostetaan! Selkeyden vuoksi merkitsemme varamiehet t-paidoilla.

Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille. On mukavampi edetä eteenpäin, kun on ensin tutustunut keskustellen. Voit mennä tekemään tuttavuutta, unohtamatta miesseuraa, jonka kanssa daamit yleensä tulevat paikalle. Naiset pitävät huomionosoituksista ja kohteliaisuuksista. Daameille voi tarjota juomaa, uusille pareille voi esitellä taloa, jne. Samat kohteliaat säännöt pätevät myös yksin saapuvia naisia kohtaan.

On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta. Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu. Huonosta käytöksestä ilmoitetaan heti emäntä Iralle välittömästi sen tapahduttua. Puutumme tilanteeseen saman tien ja näin saamme selvitetyksi asian parhaiten. Alkoholin käyttö on kohtuudella suotavaa, mutta näissä illoissa vähemmän on parempi.

Kaikki eivät halua illoissa olla ryhmissä vaan rakastelevat mieluummin samassa tilassa vaikkapa kahden tai toisen parin kanssa. Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Itsensä tyydyttämisen ja aivan lähellä katselun suhteen on syytä kysyä lupa.

Lisäohjeet varamiehille

Yhteistyö