Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Sääntöjen tarkoitus on ylläpitää turvallista ja miellyttävää ilmapiiriä itsensä ja muiden seksuaalisuuden toteuttamiselle tilaisuuksissamme. Seksiä pitää harrastaa vastuullisesti ja molemmat osapuolet huomioiden. Käyttäkää kumeja!!!

Miten nauttia turvallisesti Wildclubilla?

1. Kysy lupa
Ilman lupaa EI saa koskea, eikä tehdä mitään toiselle juhlijalle. Tilaisuuksissamme on vieraina eri ikäisiä, -kokoisia ja mieltymyksillä olevia henkilöitä, eikä kyseessä ei ole "missikisat" vaan parhaiten menestyvät kohteliaat ja hyvätapaiset. Katsoa saa, jos tila on avoin, mutta koskea ei saa ilman lupaa ja aina pitää kysyä lupa, vaikka henkilöt olisivat tuttujakin. Suljettuihin tiloihin ei saa mennä, jos ovet ovat kiinni, näin annamme ihmisille myös mahdollisuuden yksityisempään leikkiin. Myöskin katsojien on hyvä pitää se mukava etäisyys, jotta toimintarauha säilyy kaikilla toimijoilla.

Jos tulet henkisesti tai fyysisesti loukatuksi, ota yhteys emäntään Villi-Iraan välittömästi. Asioiden selvittely jälkikäteen mailissa tai puhelimessa on hyvin hankalaa, joten emme ryhdy selvittelemään asioita jälkeenpäin väärinkäsitysten välttämiseksi. Puutumme siis asioihin vain illassa asian juuri tapahduttua. Seuraamus sille, ettei kunnioita sääntöjä, on vuoden porttikielto kaikkiin Wildclubin bileisiin.

2. Tiedä mitä teet
Älä käytä välineitä, joiden toimintatapa ja turvallisuus ei ole sinulle tuttua. Kysy henkilökunnalta, joka näyttää tai kertoo asiasta mielellään ja tavalla, joka ei saata ketään nolostumaan. Seuraavalla kerralla onkin tutun välineen kanssa hauskempaa.

3. Suojaudu ja vaadi suojausta
Huolehdimme aina terveydestä ja hygieniasta. Siksi tilaisuuksissamme on tarjolla suojautumisvälineitä kuten kondomeja, kumikäsineitä ja puhdistusvälineitä joka tilassa. Myös roska-astioiden käyttö on suositeltavaa, ei ole viihtyisää kahlata käytettyjen kondomien ja roskien seassa, siksi pidämmekin tilat yhdessä siisteinä.

4. Kaikki selviää kommunikaatiolla
Aloittakaa keskustelulla, on tärkeää ilmaista halut ja toiveet sekä rajat läpi ennen seksuaalisen kanssakäymisen aloittamista. Jos koet, ettet tullut kuulluksi tai tulit väärinymmärretyksi, niin kerro siitä henkilökunnalle. Kaikki tilanteet on saatu selvitettyä yleensä ihan hymyillen ja jutellen. Jos ET ole kykenevä puhumalla ilmaisemaan itseäsi (syystä tai toisesta) niin eleet ja sovitut merkit ovat hyviä välineitä. Myöskin "Aie"-lappuja, joissa ilmaistaan mistä pitää ja mitä seuraa hakee, on saatavilla henkilökunnalta. Sellaisen voi myös tehdä iltaan itse.

5. Kinky & Fetish bileissä darkroom
PervPark illoissa on toivottu paneskeluun omaa darkroomia, joka löytyy alakerrasta. Tämä käytäntö on otettu käyttöön, jotta väellä olisi laitteita ja tilaa kinkeilyyn.

Lähes jokaisessa huoneessa on kirkas laatikko, jonka sisältö on seuraava:

  • Normaalikokoisia kondomeja. (jos tarvitset isompia tai latex kondomeja ota omat mukaan)
  • Hanskoja sormileikkeihin.
  • Suuseksiin kestäviä ohuita kirkkaita pakastepusseja
  • Erioil vesiliukoinen voide kondomin kanssa käytettäväksi
  • Vesiliukoista liukkaria (voit ottaa myös oman mukaan)

Roskat ja kondomit roskikseen. Kiitos!

Kondomin käyttöohjeet

Kondomi suojaa sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta ja ei-toivotulta raskaudelta. Sukupuolitautien ehkäisy on jokaisen omalla vastuulla ja jokaisella on myös vastuu suojata seksikumppani mahdollisilta sukupuolitaudeilta. Oikein käytettynä kondomi suojaa sukupuolitaudeilta tehokkaasti. Kondomia tulee käyttää koko esileikin, myös suuseksin, ja yhdynnän aikana.

Kondomien paksuus, muotoilu, väri, maku ja haju vaihtelevat. Kaikissa kondomeissa on niiden suljetussa päässä spermasäiliö, johon sperma pääsee purkaantumaan.

Kondomien materiaali on lateksi (luonnonkumi) tai polyuretaani. Polyuretaani on hieman kalliimpaa kuin lateksi. Se sopii lateksiallergikoille, johtaa lämpöä paremmin ja tuntuu yleensä yhdynnässä miellyttävämmältä. Vegaanikondomien valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Kondomit voivat olla juomutettuja, nystyröityjä, ns. easy-fit eli umpinaisesta päästään väljempiä, putkimallisia ja päästään löysästi tai voimakkaasti muotoiltuja. Kondomeihin voidaan lisätä siittiöitä tappavaa ainetta (nonoxyl-9 ts. spermisidi), sekä puuduttavaa ainetta, joka voi olla apuna herkässä siemensyöksyssä.

Naisille tarkoitettu kondomi on polyuretaanista valmistettu toisesta päästään umpinainen ”sukka”, joka asetetaan emättimeen niin, että avonainen pää jää sen ulkopuolelle.

Tärkeää muistaa

Kondomin tulisi olla sopivan kokoinen, jotta se pysyy hyvin peniksen päällä ja jotta se tuntuu mahdollisimman miellyttävältä. Meillä on bileissä vain normaalin koon kondomeja. Jos olet isolla varustettu tai allerginen kumille ota omat mukaan. Tarkista kondomin suojapakkauksen päältä viimeinen käyttöpäivä. Älä käytä kondomia, jonka käyttöpäivä on vanhentunut. Säilytä kondomit auringonvalolta, kuumuudelta ja pakkaselta suojattuna. (Vaihda ”lompakkokondomi” kuukauden välein uuteen). Jos huomaat, että kondomin suojapakkauksessa tai itse kondomissa on reikä, älä käytä vaurioitunutta tuotetta.

Käytä kondomin kanssa tarvittaessa vesi – tai silikonipohjaista liukuvoidetta. (Huolehdi riittävästä liukasteesta erityisesti anaaliyhdynnässä.) Lateksikondomi haurastuu öljypohjaisia liukasteita, kuten öljyt, ihovoiteet ja rasvat, käytettäessä. Vaihda kondomi uuteen yhdyntämuodon vaihtuessa. (Esimerkiksi peräaukon bakteerit voivat aiheuttaa tulehduksia joutuessaan emättimeen.) Kondomi on kertakäyttöinen. Heitä käytetty kondomi sekajätteisiin.

Oikea käyttö:

  1. Repäise kondomin päällä oleva suojamuovi varovasti auki ja varo ettei se vaurioidu.

  2. Tarkista kumpaan suuntaan kondomi rullautuu auki.

  3. Ota peukalon ja etusormen välinen ote ja laita kondomi jäykistyneen peniksen päälle.

  4. Vedä esinahkaa taaksepäin ja rullaa kondomi alas kunnolla peniksen juureen asti.

  5. Ota kondomi heti pois käytön jälkeen. Pidä kondomin renkaasta/reunasta kiinni ja vedä penis yhdessä kondomin kanssa ulos, ennen kun penis veltostuu.

7 kultaista sääntöä:

Seuraavat säännöt eivät välttämättä tule touhujen keskellä mieleen ja siksi onkin syytä terästää nämä ennen iltaa. Ryhmäilmiö ei ole ihan sama asia kuin "rakastelu oman sängyn lämmössä", joten siinä on toisenlaiset säännötkin.

Sääntö nro 0. "Kaiken alku on kumi"

Aina kumilla, vain kumilla, eikä millään muulla kuin kumilla. Kumi on tervein juttu eikä siitä pääse näissä piireissä.

Sääntö nro 1. "Laskeminen”

Luvunlasku menee ensin ykköseen, sitten vasta kakkoseen. Siis aina ensin pilluun ja sitten anaaliin, eikä koskaan toisinpäin. Luonnollisesti aina anaalin jälkeen kumi vaihdetaan. Tästä säännöstä ei ole poikkeuksia.

Sääntö nro 2. "Erota oikea vasemmasta"

Yleensä kundit tapaavat runkata eli hieroa kyrpäänsä oikealla kädellään. Hyvä niin. Mutta kun hieroo omaansa ja sitten naista, niin pitäisi käsi käydä pesaisemassa välillä. Tästä tulee ikävä tauko ja silloin jo usein mato nukkuu. Joten jos hieroo itseään oikealla niin naista voi koskettaa vasemmalla. Muussa tapauksessa kumihanskat ovat se välttämätön juttu.

Sääntö nro 3. "Vain kynnettömällä naiseen"

Kyrpä on tunnetusti kynnetön. Tähän on syynsä. Sormenkynsien alla on likaviemärin veroinen mikrobiyhteiskunta. Kun tämä pääsee naisen limakalvoille tai virtsaputkeen on antibioottikuuri poikkeuksetta tarpeen. Joten mahdollisimman lyhyet ja siistit sormenkynnet takaavat nautinnon jatkuvan kaikilla. Valveutunut sormetteja suosii kumihanskaa!

Sääntö nro 4.”Taudit tarttuvat myös naisten välillä”

Mikäli tilanteessa on samanaikaisesti useita naisia paikalla, niin on syytä huomioida, että kädet on pestävä tai hanska vaihdettava eri naisten välillä.

Sääntö nro 5. "Et ole ainoa nautiskelija"

Kun siis tekee mieli paukuttaa sydämensä kyllyydestä juurtamyöten, niin on syytä muistaa, että joku oli jo ennen sinua ja moni sinun jälkeesi. Olisiko ajatusta säästää muillekin. Tämä ei tarkoita hidasta sunnuntaipanoa vaan ymmärrystä inhimillisistä rajoista. Ei pilata huvia muilta. Tämän voi pitää mielessä myös tisuja puristellessa.

Sääntö nro 6. ”Olemme yksilöitä”

Suuseksistä ja suutelusta kannattaa myös muistaa keskustella. Suuseksiin löytyy Iran kuuluisia rapisevia pakastepusseja. Joidenkin mielestä suuseksi ja suutelu on kivaa ja sopivaa, mutta kuten kaikessa muussakin, myös tässä olemme yksilöitä.

Sääntö nro 7 ”Sukupuolielimien pesu”

Laukeamisen välillä on syytä käydä pesemässä sukupuolielimet tai käytettävä välipesuun käsidesiä. Ettei sääntöjä tulisi liikaa, niin koitetaan vaan muistaa, että tarkoitus on pitää hauskaa terveesti eikä tiukkapipoilla. Joten me jotka hieman vahdimme touhua sivusta, emme ole arvostelemassa teitä, vaan kannustamassa kaikkia todella hyviin ja tyydytystä tuoviin suorituksiin.

Yhteistyö