Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Tällaisen miehen rooli ei ole helppo eikä se sovi läheskään kaikille. Fantasiassa se on miehen unelma, mutta käytäntöön ei moni pysty, eikä sovellu.

Miten sinkku miehenä bileisiin?
Lue ohjeet vielä huolella läpi, niin tiedät varmasti, miten illoissa käyttäydytään ja toimitaan sekä mitä miehiltä odotetaan. Tutustu käyttäytymis-, -ja ilmoittautumis-, turvaseksiohjeisiin.
Jos koet tämän harrastuksen olevan sinun juttusi
  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta ryhmäseksistä ja koet "lajin" omaksesi
  • Olet kestävä, enemmän kuin ”laaki ja vainaa”
  • Sinulta sujuu puhuminen ja hyvä käytös ei ole ongelma
  • Pidät paljon seksistä ja erilaisista naisista
  • Turvaseksi, oma sekä tilojen siisteys on itsestäänselvyys
  • Ulkonäkösi on plussaa
  • Saavut sovitusti paikalle (klo 18.45 ennakkoilmoittautuneena ohjeen mukaan)

Liity kutsuvieraaksi maililistan kautta. Pysyt ajan tasalla tulevista illoista. Kun olet varma tulostasi, niin ilmoittautuminen Eroottiseen iltaan sinkkumiehenä soittamalla.

Lisäksi kolme kertaa vuodessa Gang-Bang illat, josta voi hakea kokemusta. Tähän teemaan kuuluu paljon miehiä kerralla, ja suosio on ollut sen mukaista! GB iltaan ilmoittaudut tekstiviestillä.

Naisten toiveet varamiehistä
Emme testaa käytännössä Wildclubin varamiehiä itse, vaan se on illoissa vieraana olevien naisten tehtävä. Jokaisella naisella on oma mielensä ja toiveensa sekä makunsa. Naisten toiveet voivat myös vaihdella eri illoissa. Lisäksi samoista varamiehistä saatu palaute on ollut myös erilaista eri naisten kertomana ja vaihdellut myös samojen miesten kohdalla iltojen välillä. Tämä tarkoittaa sitä, toinen tykkää pojasta ja toinen pojan isästä… Aina yhteiset mieltymykset miehen ja naisen välillä eivät kohtaa, mikä on hyvinkin normaalia.
Järjestäjinä emme voi tietää esimerkiksi seuraavia asioita: sitä miten kukin varamies puhuu/käyttäytyy, millainen on puuhissa, kuinka paljon jaksaa illassa panna, jutteleeko juuri sinulle, kun odotat sitä, onko mies tarpeeksi komea, onko ikä oikea, ujo vai liian rohkea makuusi, jne.
Miesten näkökulmasta
Moni mies on tehnyt parhaansa mihin pystyy. Ja hyvin hommat on moni hoitanutkin. Miehetkin ovat kuitenkin vain ihmisiä kuten me kaikki, eivätkä he jaksa fyysisesti enempää kuin jaksavat, tarvitsevat palautumista, haluavat välillä enemmän ja välillä vähemmän. On myös tärkeää, että heillä on ollut myös oikeus sanoa myös ei, syystä tai toisesta. Ja me kaikki olemme saaneet pakkeja. Mieltänsä ei ole tästä syytä pahoittaa. Miesten juttusille on hyvät hakeutua oma-aloitteisesti ja puhuminen on normaalia kanssakäymistä. Tämä laji on, kun on paljon muutakin kuin panemista.
Kissa pöydälle bileessä
Mikäli jotain sanottavaa ja palautetta on, se on kerrottava Iralle. Kaikessa en voi kuitenkaan miellyttää enkä tehdä kaikkea. Iltojen jälkeen en saa enää selvitetyksi illassa tapahtuneita asioita, sillä osapuolet nainen, varamies ja pari eivät ole enää saatavilla samaan puheyhteyteen iltojen ulkopuolella. Eikä se ole tarkoituskaan. Illassa tapahtuneet asiat ja erimielisyydet on pystyttävä selvittämään illassa. Olen ollut valmis toimimaan tilanteen selvittäjänä. Tämä käytäntö on mainittu myös sivuilla sekä kutsussa. Kissa on nostettava pöydälle illassa eikä märehtimisen jälkeen. Joten minulle on turha soitella tai lähettää maanantai aamuna mailia tyyliin kuka teki tai jätti tekemättä mitäkin. Ihan mahdoton tehtävä tietää kenestä on kyse, eikä asiaa saada käytyä läpi. Toki palautetta voi antaa ja sitä arvostamme!
Miesoharit
Ongelmia on ollut myös oharimiehissä. Osa miehistä tekee ohareita ja he jättävät tulematta. Musta lista on pitkä. Tämän vuoksi olemme joutuneet buukkaamaan miehiä enemmän, jotta saatu 5 kpl luvattua iltaan koolle. Välillä kaikki ovat saapuneet ja silloin heitä on ollut yli 5 ja monen mielestä liikaa. Usein tulee myös viime hetken peruutuksia tyylillä; mummo kuoli, muna nyrjähti, tuli ripuli, yms. ;)
Varamiesrekisteri
Jotta minulla on rekisterissä juuri niitä parhaita valiouroksia, tarvitsen naisilta tarkat tiedot noista huippuyksilöistä. Kun tapaat illassa hyvän varamiehen, nappaa hänet mukaan ja tuo Iralle juttusille. Haastattelen ja jos hänestä on myös jatkossa iloa, tallennan hänen numeron kännyyni. Huomatkaa etten välitä näitä miehiä iltojen ulkopuolelle enkä soittele perään seksinpuutteessani ;)
Kaikkien käytös
Kaikki käytösohjeet koskevat myös yhtä hyvin naisia ja parien miehiä. Meille vieraiden viihtyvyys on tärkeä asia. Emme voi paneutua epäkohtiin ellemme niistä tiedä. Vierailla on toki monia mielipiteitä samoista asioista ja emme voi olla kaikessa kaikille mieliksi. Teemme parhaamme.
Tutustu etikettiin!

Miehille neuvoksi

Naiset toivovat, että miehet tulisivat jo alkuillasta juttusille. On mukavampi edetä eteenpäin, kun on ensin tutustunut keskustellen. Voit mennä tekemään tuttavuutta, unohtamatta miesseuraa, jonka kanssa daamit yleensä tulevat paikalle. Naiset pitävät huomionosoituksista ja kohteliaisuuksista. Daameille voi tarjota juomaa, uusille pareille voi esitellä taloa, pyytää ammeeseen jne. Samat kohteliaat säännöt pätevät myös yksin saapuvia naisia kohtaan.

On tärkeää, ettei kukaan tule yllättäen takavasemmalta. Kysyminen mukaan menosta on ehdottoman tärkeää ja kaikilta ryhmäläisiltä on kysyttävä lupa omaan osallistumiseen. Sopimatonta illassa on vonkaaminen, osallistuminen luvatta ja asiaton toisten koskettelu. Huonosta käytöksestä ilmoitetaan heti emäntä Iralle välittömästi sen tapahduttua. Puutumme tilanteeseen saman tien ja näin saamme selvitetyksi asian parhaiten. Alkoholin käyttö on kohtuudella suotavaa, mutta näissä illoissa vähemmän on parempi.

Kaikki eivät halua illoissa olla ryhmissä vaan rakastelevat mieluummin samassa tilassa vaikkapa kahden tai toisen parin kanssa. Katseleminen ja ilmapiiristä nauttiminen ovat illoissamme sallittua, mutta sperman roiskuttaminen päälle ei ole soveliasta. Itsensä tyydyttämisen ja aivan lähellä katselun suhteen on syytä kysyä lupa.

Yhteistyö