Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Ilmoittautuminen iltaan tapahtuu Wildclubin bilejärjestelmän kautta. Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla ennen tapahtumaa ja toimitamme vahvistusviestin, joka sisältää lipun QR koodilla. Lippu tarkistetaan ovella. Voit hallita ilmoittautumisia ja perua osallistumisesi sekä löydät liput verkkosivuilta omat varaukset osiosta

Eroottiset Illat

Parit ja naiset: Voivat ilmoittautua iltaan bilejärjestelmän kautta.

HUOM! Iltaan voi osallistua vain ennakkoon hyväksytyt varamiehet (n. 5kpl). Varamiehet ilmoittautuvat soittamalla ja sopimalla osallistuminen Iran kanssa. p.0440555602. Mikäli estyt, peruutus tekstarilla. Järjestelmä antaa miehenä ilmoittautua, mutta näitä ilmoittautumisia ei hyväksytä.

Gang-Bang illat:

Gang-Bang iltoihin voi osallistua parit, naiset sekä hyvin käyttäytyvät sinkkumiehet suoraan bilejärjestelmän kautta.

PervPark:

Kinkybileisiin voit osallistua parina/kumppanin kanssa. Illoissa ei ole varamieskäytäntöä. bilejärjestelmän kautta.

HUOM! Iltoihin osallistuminen ja peruuttaminen sekä kimppakyydillä saapuminen vaatii aina bilejärjestelmän käyttöä. Emme hyväksy ilmoittautumisia muiden foorumien tai yhteisösivujen kautta. (esim. XperienceUnited)


Miten ilmoittaudun iltaan?

1.) Kirjaudu
Bilejärjestelmään ja klikkaa Bilekalenteri. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista, katso seuraava kohta.
Rekisteröidy
Liity Wildclubin kutsuvieraaksi ja pääset ilmoittautumaan iltoihin.
Vahvista
Vahvista sähköpostiviesti, joka sisältää tunnukset sivuille kirjautumiseen sekä linkin aktivoida tunnukset. HUOM! Tarkista roskaposti, mikäli viestiä ei näy.
2.) Ilmoittaudu
Valitse ilta johon haluat ilmoittautua
Parit
Sinkkuna
3.) Täytä tiedot
Täytä tarvittavat tiedot ja Klikkaa seuraava. HUOM! Jos olet tulossa "kimppakyydillä", niin valitse tarvitsetko kyydin molempiin suuntiin tai vain toiseen...

Miten peruutan osallistumiseni?

1.) Kirjaudu
Bilejärjestelmään.
2.) Siirry
Bilekalenteri.
3.) Peruuta
Valitse ilta jonka haluat peruuttaa ja paina "peru osallistuminen" nappia.

Ongelmia?

Tunnarit hukassa?
Rekisteröidy järjestelmään uudelleen. Jos olet pelkän uutiskirjeen tilaaja, etkä ole aikaisemmin rekiströitynyt, niin tunnuksia ei vielä ole. Klikkaa linkkiä ja vahvista rekiströityminen onnistumista. Lähetämme vahvistusviestin sähköpostilla. Tarkista myös roskaposti kansio jos sähköpostiviestiä ei löydy.
En saanut vahvistusviestiä?
Jotain on mennyt pieleen. Olethan tarkistanut roskapostin? Ellei viestiä löydy, niin tehkää vielä ohjeen mukaan, vaiheittain uudelleen.
Millainen on vahvistusviesti?
Sisältää tunnukset sivuille kirjautumiseen sekä linkin aktivoida tunnarit.
Jos haluat pois sähköpostilistalta?

Siirry osoitteeseen tilaushallinta Valitse kohdassa "tilaus" ja laita kaikkiin "NO". Voit myös mennä viimeiseen wildclubilta tulleeseen sähköpostiisi ja paina sähköpostin loppussa kohtaa "POISTU". Tämän jälkeen saat vielä vahvistusviestin, että olet poistunut listalta etkä kuule meistä enään.

Milloin Wildclubilta tulee sähköpostia?

Kun olet sähköpostilistallamme, lähetämme ennen iltaa postia. Ryhmäpostissa jossa et näe muiden vastaanottajien nimiä. Posti saapuu kaikille hieman eri aikaan ja se on sinulla viimeistään perjantai iltana, ennen lauantain bileiltaa. Erilaiset iltamme näet ennakkoon sivuiltamme.

Yhteystiedot

Puhelin: +358(0)440 555 602

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Yhteistyö