Wildclub on 14 vuotta toiminut tasokas, siisti, eroottisuuteen innostava ja varustelultaan kokeilut mahdollistava, monipuolinen 600 neliön aikuisviihdekeskus Uudellamaalla Kirkkonummella. Tarjoamme turvallisen, suvaitsevaisen ja lämminhenkisen eroottisen ympäristön toteuttaa omia -ja yhteistä fantasioita.

Kartano mahdollistaa upeat puitteet eri tapahtumille. Järjestämme eroottisia iltoja, ryhmäseksibileitä sekä BDSM, kinky -ja fetissi leikki-iltoja avomielisille aikuisille.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja keskinäiseen sopimiseen sekä toisten huomioon ottamiseen. Emme tarjoa seksipalveluita, eikä täällä myydä seksiä!

Vuokraamme tiloja yksityiskäyttöön ja tiloissa toimii BDSM studio Villi-Ira.

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisyyttä koko elämämme ajan. Seksuaalinen identiteetti ja minäkuva eivät koskaan tule täysin valmiiksi vaan kehittyvät koko elämän ajan. Kun teemme matkaa, löydämme sekä tunnistamme rajamme, halut ja toiveet. Seksi on elämän perusvireen antava ja kantava voima, osa meidän persoonaamme. Kaikkina aikoina, on luotu normeja ja määräyksiä ihmisen seksuaalisuudelle, mitä pidetään hyvänä ja sille, mikä katsotaan kielletyksi. Nämä asiat ovat muuttuneet aikojen myötä.

Seksiin ja rakasteluun liittyy monia asioita, esimerkiksi hellyys, koskettelu, suuteleminen ja yhdyntä ja nämä tarkoittavat eri ihmisille eri asioita. Joskus parisuhteessa elettäessä voi tulla tunne, että eroottisen latauksen ylläpitäminen on hankalaa. Seksuaalinen mielenkiinto saattaa sinua myös kokemuksiin uusien ihmisten kanssa.

Monia ihmisiä kiinnostavat vaihtelunhaluisena myös seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden ihmisen kanssa. On siis luonnollista haluta myös muita, kun omaa kumppaniaan. Swinging eli parinvaihto voi toimia parisuhdetta vahvistavana ja pettämishoukutuksia vähentävänä toimintana.

Jaettu fantasia koetaan yhdessä ja näin voidaan lisätä seksuaalista kokemusmaailmaa ja seikkailla eroottisesti sekä sovitusti. Yhteisten fantasioiden jakaminen voi lähentää suhdetta ja tuoda seksielämään uusia ulottuvuuksia. Tällaisessa illassa seksin variaatioita on hyvin monenlaisia ja siksi on tärkeää keskustella ennen toimintaa ryhtymistä osapuolten mieltymyksistä.

Avoimuus on parisuhteessa tärkeä asia erityisesti puhuttaessa seksuaalisista haluistamme. Tapahtumat ennen iltaa, sen aikana ja jälkeen, ovat avartavia kokemuksia.

Lue Walter DeCampin: City lehden artikkeli 8/2011 illastamme

Kartano on loistava paikka toteuttaa fantasioita kumppanin tai pienryhmän kanssa. Mahdollisuus viettää yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista, eroottinen tai kinkyinen yllätys piristykseksi? Voit myös järjestää omat juhlat tasokkaissa puitteissa. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös mm. valo- ja videokuvauksiin.

Wildclubin matalankynnyksen "seksibileet" avomielisille konkareille ja aloittelijoille. Voit saapua nauttimaan seksuaalisesta ilmapiiristä ilman osallistumispaineita. Iltoihin ovat tervetulleita pariskunnat ja naiset sekä valikoidut varamiehet.

Legendaariset ryhmäseksibileet eli gang bangit, joista ei menoa puutu! Ilta on suunnattu yksin saapuville ja pareille. Tässä illassa pääset uutena varamiesehdokkaana näyttämään herrasmiestaitosi ja positiivisen seksuaalisuutesi.

PervPark "play party" iltaan ovat tervetulleita kaikki oman parin /kumppanin kanssa saapuvat. Tarjoamme valvotussa ja turvallisessa ympäristössä mahdollisuuden päästää sisäinen kinky vapaalle.

Yhteistä laatuaikaa, jotain erilaista - yllätys kumppanille. Mielessä synttärit, hääpäivä, tai ajattelitteko muuten vaan eroottista tai kinkyisää piristystä?

Pareille ja pienryhmille

Voit viettää laatuaikaa kumppanin kanssa kartanolla. Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata käyttöönne upeat tilat, paljon erilaisia huoneita ja mielenkiintoisia laitteita. Sauna ja poreamme on käytössä yli 3 tunnin vuokrauksissa. Tiedustele myös mahdollisuutta viettää ikimuistoinen yö kartanolla.

Hinnat alkaen: 50€/hlö/tunti

Bilepaketti:

Väkimäärä: 1-20 henkeä, tilat 6 tunniksi. Aika sovittavissa ma-su, välillä klo 12-24. Sisältää: Koko kartano käytössänne. 2 eri panokonetta, sauna, poreamme. Huom! Omat juomat, alkoholit yms. tarjoilut. (Isommat ryhmät ja yms. muista kuvioista kysy tarkemmin.)

Hinta alkaen: 1200€/6h.

Mahdollisuuksia:
 • Yllätys -ja teemaillat
 • Itse koottu gang bang
 • Naisten/miesten illat
 • Tv-ladyjen omat kuviot
 • Bi -ja gay kemut
 • Polttarit
 • Pikkujoulut
 • Synttärit
 • Erilaiset vuosipäivät
 • Jne.
Muita vaihtoehtoja:
 • Sessiot Dominan, orjattaren, masterin, tv ladyn kanssa kolmisin / kahden/ ryhmässä
 • Bondagekoulu
 • Tilataksipalvelut
 • Saunailta kunnon selänpesijällä
 • Session seuraaminen
Valo -ja Video kuvaaja:

Luotettava ja kokenut ammattikuvaaja luxus puitteissa. Ikuista itsesi, kumppanisi tai poseeratkaa vaikka yhdessä. Syntymäpäivälahjaksi, joulupakettiin, huomenlahjaksi, makuuhuoneen seinälle tauluksi, kännykän taustakuvaksi, tekstiileihin jne. Sensuellit kuvat, teidän ehdoilla.

Asiakkaalle kaikki raakakuvat/videomateriaalin ja 5 kpl valitsemaasi kuvaa, jotka kuvaaja käsittelee videokuvauksessa.

1,5h 220€ / hlö.

1,5h 260€ / pari

Tantrahieronta:

Tantrahierojapari tarjoavaa nelikätistä tantrahierontaa pareille ja yksilöille sukupuoleen katsomatta. Antaudu nautinnolle ja salli sen levitä koko kehoosi. Lämmin ja läsnä oleva kosketus herättää aistisi ja kutsuu sinut nauttimaan seksuaalienergian vapaasta virtauksesta. Hieronnassa käsitellään koko kehoa, halutessasi myös genitaaliealueita. Huomioimme toiveesi ja kunnioitamme rajojasi. Hieronnassa olet kuitenkin puhtaasti vastaanottavana osapuolena, eikä tilanteeseen liity muuta seksuaalista vuorovaikutusta. Uskomme, että hoidon päätteeksi olet rento, energinen, orgastinen ja kehossasi läsnä.

1 hieroja, 1 vastaanottaja:

100€/tunti/hlö.

2 hierojaa, 1 tai 2 vastaanottajaa:

200€/tunti/pari

Huom! Minimitilaus on 90min, suosituksemme 120min.

Lisätiedot ja varaukset:

Puh. 0440 555 502 tai bileet (at) wildclub (piste) fi

Yhteistyö