Villi & Vapaa

Villi & Vapaa

Toiveenne toteutuu. Vastauksena innokkaisiin pyyntöihinne, meillä on ilo ilmoittaa, että suosittu perjantai konsepti on palannut jälleen. Tämä tapahtuma on kaikille.

Tule yksin tai tuo mukanasi leikkikaveri ja sukella Villikartanon monipuoliseen maailmaan. Tarjoamme lukuisia huoneita sekä yksityiseen että yhteiskäyttöön

Tämä on tilaisuutesi kokea maamme parhaat puitteet kinkeilyyn sekä erotiikan ystäville. Yli 600 neliön varusteluun kuuluu kymmenittäin suuria kinkykalusteita. Voit tuoda mukanasi omia pieniä leikkivälineitäsi.

Nauti mahdollisuudesta seurata muiden sessioita tai seksiä avoimissa tiloissamme, mutta muista, että osallistuminen on sallittua vain asianomaisten luvalla. Samoin koskeminen on sallittua vain suostumuksella. Voit leikkiä myös intiimisti omissa huoneissa pienemmällä joukolla.

Kartanolla tarjolla on saunomismahdollisuus ja virkistäytymistä varten alkoholitonta juotavaa sekä kahvia baarissa.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Kännykät on jätettävä sisääntulon vaatelokeroihin, eikä tiloissamme sallita kameroiden käyttöä. Muista, että kaikki sessiot ja aktit perustuvat yhteiseen sopimukseen. Keskustele ensin, sovi pelisäännöt, turvasanat ja kerro mahdollisista huomioitavista terveysseikoista.

Tapahtumat ovat luottamuksellisia ja asiat pysyvät aina kartanon seinien sisäpuolella. Huonosta tai epäasiallisesta käytöksestä tulee ilmoittaa henkilökunnalle välittömästi. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen osallistuja kokee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Tervetuloa nauttimaan ilmapiiristämme ja ainutkertaisista kokemuksista!

Aikataulut: Perjantaisin, Klo 16–20 Hinta 40 euroa

Lisätiedot

Päivämäärä 01.03.2024
Päättyy 01.03.2024
Paikka Wildclub

Kartta