Tarinat

Vuokrattiin kartano vain meille kahdelle ja tarkoituksena oli koeajaa Sybian. Tuntui hassulta mennä klubille, kun siellä ei ollut tällä kerralla ketään muita...

Normaalisti käydään swingerilloissa ja voidaan suositella niitä kemuja muillekin. Illoissa on aina mukavaa, uutta ja tuttua porukkaa ja hyvä meininki.

Olin jo aiemmin tehnyt tuttavuutta tähän panokoneeseen ihailemalla sitä ja katselemalla vierestä, kun eräs nainen oli pyytänyt minua illassa katsojaksi. Swingerillassa laite on usein omassa erillisessä huoneessa, joten sen kanssa on ihan oma rauha toimia. Joskus laite on kuitenkin jossakin kartanon pienemmässä huoneessa ja silloin voi käyttäjän suostumuksella päästä katsomaan.

Vierestä seuraaminen on kyllä kiihottavaa, ja siinä näkee ja kuulee naisilla aika rajujakin orgasmeja, niin se voi olla vaikuttamatta omaankaan alapäähän touhua katsellessa ;). Mutta oma kokemus oli jäänyt vielä haaveilun tasolle.

Saimme clubille tultuamme laitteen käyttöopastuksen ja gepardihuoneeseen kivan tunnelmavalaistuksen. Kokovaihtoehtoja dildopäissä on monia ja kahden sormen paksuiset pienet ovat minun makuuni todella pieniä ja suurimmat jörtikät taas aivan liian suuria, mutta itselleni toki sopivaakin löytyy siltä väliltä. Lisäksi on erikseen vielä niitä anaaliin tarkoitettuja pyöreitä muotojakin, jotka pysyvät hyvin paikallaan ja voihan niitäkin pimppaan laittaa.

Riisuuduin reippaasti enimmistä vaatteistani ja nousin "ratsun selkään. Hetken aikaa ylläni olleet pikkutuhmat vaatteet potkaisin jaloista sivuun ja olin valmis sybianin pyörteisiin ;) Pienet alkulämmöt tietenkin aluksi, jossa mieheni sääti laitteen siten, että dildon pää pyöri pimpassani kevyesti ja laite hyrisi vain vienosti. Jotta sain vielä lisätuntumaa, mieheni päättikin sitoa minut käsistä ja jaloista pehmeillä nahkasiteillä laitteen telineisiin. Tartuin myös vielä laitteen kahvoista kiinni ja olin sitten hyvin tukevasti ratsulla.

Miehellä oli säätökapula kädessään ja kokeilimme kaikki voimakkuudet. Suuret kierrokset olivat minulle liikaa enkä halunnut tietenkään heti tulla, joten pidättelin ja pyysin laittamaan nappuloita pienemmälle. Olen orgasmiherkkä ja sain ensimmäisen orgasmin pidättelyistä huolimatta aika nopeasti. Ja sitten pian tuli toinen, kolmas, neljäs ja niin edelleen.

En pysynyt lopulta enää laskuissa mukana. Eikä sen laskun kanssa enää ollut sitten väliäkään. Hurmio valtasi mielen ja annoin vaan mennä. Pää oli aivan sekaisin ja jalat menivät veteläksi. Onneksi oli se teline alla tukena. Mies vaihtoi välillä dildoa suurempaan ja lopulta rasvasi pyöreäpäisen ja asetti sen sitten anaaliini.

Hyvältä tuntui ja värinää lisää kiitos. Taas mentiin. Ajattelin ohimennen, ehdottomasti että hauskempaa kuin linnanmäellä.

Meillä oli vuokrausaikaa vielä jäljellä ja mieheni sanoi, että hänkin haluaa kokea laitteen. Kävin juomassa välillä vettä ja otin pikasuihkun ja näin olin valmis jeesaamaan häntä. Hän ei ole ollut koskaan miesten kanssa, eikä ole siten suuntautunut, mutta anaalileikeistä hän pitää, varmaankin enemmän jopa kuin minä.

Koska hän on treenannut näitä pyllyjuttuja, valitsin hänelle heti reilumman kokoisen. Toki rasvasin pään huolella ja ensin vähän sormella tunnustelin millä päällä herra on ja sitten… Minua kiihotti yllättävästi katsoa, kun hän hurmoksessa pisti menemään. Pylly keinui koneen tahdissa ja hän alkoi päästellä nautinnon ääniä.

Huomasin seisokin ja aloin samalla hyväilemään hänen pörhistävää penistä. Yhtä äkkiä hän sanoi, että hän meinaa jo tulla ja silloin asetin sybianin tehon pienemmälle ja lopulta otin laitteen hetkeksi kokonaan pois päältä, mutta annoin hänen istua kuitenkin yhä telineessä paikoillaan. Näin tuolilla silmäsiteen ja laitoin sen hänelle. Vielä kahlein kädet sekä jalat kiinni, samoin kuin mitä hetkeä aiemmin minulla oli ollut.

Otin laukustani kumihanskat, joihin liukuvoidetta ja aloin hieroa samalla palleja ja kyrpää. Hän oli kovin fiilareissa ja nappasin pallit suuhun ja imeskelin niitä. Toisella kädellä säädin sybianin nappulaa kovemmalle ja aloin imeä paisunutta terskaa. Pian railakas huuto täytti pienen huoneen ja suuhuni pulppusi makeaa kuumaa spermaa suun täydeltä.

Anaalijutut kiihottavat miestäni sen verran, että hän pystyy laukeamaan pari kertaa peräkkäin ja ei vielä ollut aika lopettaa. Sitten kikka kolmonen. Autoin hänet pois laitteelta ja käänsin sybianin toisinpäin telineellä. Istutin istumaan uudelleen, mutta nytpä vaihdoinkin yllätykseksi anaalipään isompaan.

Mies ratsulle ja hänen elimensä jatkoi seisokkiaan. Tärinää ja tehoa sopivasti laitteeseen. Imutin samalla suulla seisokkista kyrpää ja sitten pyllistin siten, että istahdin nojaamaan kyrvän päälle märällä pimpalla selin hänen elintänsä kohti. Hinkkasin itseäni häntä vasten ja otin pienet klitorisorkut.

Siinä sivussa yritin fiksusti säädellä sybianin tehoja. Meillä oli molemmilla aika mukavaa siinä, kunnes minua alkoi taas panettaa. Silmäsiteinen mies pois sybianin päältä ja minä siihen tilalle. Vaihdoin dildopään minulle sopivaan pienempään kokoon ja asetin sen turvonneeseen pimppaani.

Laite nyt pienemmälle teholle ja yllytin miestä panemaan minua samaan aikaan takaapäin anaaliini, kun laite tärisytti pilluani. Olin jälleen hurmoksissa. Molemmissa reijissä yhtä aikaa on ehdoton lempparini ja käy se näinkin konetta apuna käyttäen. Kone kun ei väsähdä, kuten miehelle voi käydä.

Otin suuret loppuhuipennusorkut ja kajautin huoneen seinille tyypilliset orkkuhuutoni. Kartanon kissat sen ainakin kuulivat ;)

Menimme vielä lopuksi hopeahuoneen puolelle ja keinuttelimme siellä leppoisasti loppuajan. Mieheni otti minut rajusti rakastellen molempiin reikiin slingissä. Katselin katto- ja sivupeilien kautta, kun hänen elin upposi minuun. Hän tahtoi laueta lopuksi rinnoilleni. Maistoin sormin hänen hyvänmakuista spermaansa ja sitten suihkuun sekä syömään kaupungille kun alkupalat oli nautittu ;)

Kaiken kaikkiaan kokemus oli nautinnollinen ja aina kun Wildclubille saapuu, tulee kroppaan sellainen eroottinen lataus. Mistähän se johtuu...? Seuraavaa kertaa odotellessa!