Tarinat

Empiirinen, kehon kieleen ja kokemukseen perustuva Sybian-tutkimuksen loppulauselma. Olen ollut Sybianin käyttäjänä useassa illassa.

Laite herätti heti ensimmäisellä käyttökerralla laajaa kiinnostusta ja kokeilunhalua, mutta muutaman mielestä laite tuntui käyttäjästä jotenkin puutteelliselta.

Perusmallissa satulaan istuutunut, nainen tai mies ei voinut tuntea olevansa avuttomaksi sidotuna laitteeseen, mikä oli hyvin paha puute. Uudessa, käyttöönotetussa versiossa tämä on korjattu, eikä laitteesta enää karkaa kukaan...

Laitteessa on myös mahdollista olla vapaasti ilman sidontaa. Laitetta voi halutessa aivan näppärästi käyttää myös itsenäisesti. Jos jännittää eikä halua heti kokeilla isompaa dildoa, niin kannattaa sopia laitteen käyttäjän kanssa ensin pienen dildon käytöstä ja sopia lisäksi, että hän voi tulla myöhemmin, ehkä tunnin kuluttua uudelleen kokeilemaan halutessaan isompaa dildoa.

Laitteeseen voi laittaa myös pelkästään nystyräisen levyn, joka mahdollistaa klitoriksen tai pallien kiihottamisen ilman sisäistä dildoa. Laite suojataan muovilla ja kondomilla ja laitteen osat pestään ja desifoidaan vielä jokaisen käytön jälkeen.

Tässä levymallissa ei tarvitse edes riisua housuja istuessaan sen päälle. On monia, jotka ovat illan aikana kokeilleet jopa kolmea eri kokoa. Pienin dildopää on naisen pikkurillin kokoinen ja suurin halkaisijaltaan 6,5 mm ja välikokoja on useita.

On myös mahdollista kokeilla kaksipäistä päätä jossa toinen pää laitetaan pimppaan ja toinen pyllyyn. Jos henkilöllä on mukana seuralainen, niin kannattaa pyytää seuralaista suutelemaan ja pitämään häntä, vaikka kädestä.

Olen laitteen käyttäjänurani aikana seurannut kiinnostuneena, miten ihmiset reagoivat laitteen säätöihin. Kun nautiskelija on asettunut satulaan, niin alan säätämään rauhallisesti dildon pyörivää liikettä säädön puoleen väliin, kunnes hän alkaa tuntea pientä pyörivää liikettä.

Sitten varovasti värinänappia, mutta värinän säätöä ei kannata vääntää paljon yli puolen välin. Nopeasti ei kannata siis tehdä mitään säätöjä. Hiljaa hyvä tulee! ;)

Kun tärinää on kasvatettu rauhallisesti, niin kestää yleensä vain hetken ennen ensimmäistä orgasmia. Monille orgasmeja tulee yleensä peräkkäin useita. Monet ovat nautinnosta kovin uupuneita, jopa niin, että hänet on autettava alas koneesta. Hyviä hetkiä toivottaa henkilökunnan puolesta.

/Ruby