Ohjeet

Haluatko kokea unohtumattoman eroottisen illan? Olemme järjestäneet pidettyjä iltoja jo 15 vuoden ajan. Klubillamme on tunnetusti hyvä ilmapiiri ja tunnelma, joka ei jätä kylmäksi ja uudet vieraat otetaan mutkattomasti hyvin mukaan!

Järjestämme eroottisia iltoja, gang bang -ja kinkybileitä.
  1. Eroottisiin iltoihin ovat tervetulleita parit ja naiset sekä 7 kpl ennalta valikoitua varamiestä.
  2. Kinkyiltoihin parit, naiset, muunsukupuoliset ja pareina saapuvat voivat hankkia liput Tiketistä. Miesten on sovittava saapuminen erikseen Iran kanssa.
  3. GB iltoihin odotamme mukaan pareja, naisia ja paljon hyvin käyttäytyviä herrasmiehiä.
Mitä illassa tapahtuu?
Vieraat ovat yli 18-vuotiaita nuorekkaita aikuisia Suomesta ja ympäri maailmaa. Tarjoamme teille upeat puitteet, jossa nautitte ja teette yhdessä unohtumattoman illan! ;) Sinulla on mahdollisuus tutustua samanhenkisiin kullekin sopivalla tavalla jutellen tai intiimimmin. Osallistumispakkoa ei ole mihinkään. Hyvä käytös ja erilaisuuden arvostaminen on luonnollisesti osa kaikkien iltaa. Mukana on aina uusia, joten huomioimmehan kaikkien viihtyvyyden. Illan luonteen mukaan, eroottinen tai kinky/fetish pukeutuminen.
Millaisia mahdollisuuksia illassa?
  1. Vain katsellen/jutellen
  2. Kahdestaan oman kumppanin kanssa
  3. Parinvaihto toisen parin kanssa
  4. Ilman omaa kumppania
  5. Kolmen välinen
  6. Isommissa ryhmissä
  7. Bi/ lesbo/gay, trans, muunsukupuoliset- kokemukset
Henkilökunta
Henkilökuntamme koostuu mukavista persoonista ja he ovat illassa teitä varten.
Pukeutuminen
Illoissa pukeudutaan vähiin asuihin ja olemme sopineet, ulkovaatteet, pitkät housut ja paidat sekä ulkokengät jätämme lokeroihin. Eroottinen pukeutuminen, mutta jokaisen päätettäväksi jää millaista oma pukeutuminen on. Asu voi olla alusasu, mielikuvituksellinen, eroottinen, rooliasu, suosikkimateriaalista, rohkeakin... Naisilla mahdollisuuksia on runsaammin, alusvaatteet, korsetti, sukat, hame, mekko, fetissimateriaalit jne. Miehillä pukeutuminen on ollut usein kaulus/ t-paita stringit sekä boxerit. Pukeutumisesta ei kannata ottaa stressiä. Illan aikana voi halutessaan vaihtaa tai vähentää asuja. Alkuillasta lokeroilla on välillä ruuhkaa ja voitte pukeutua meikkihuoneessa, saunaosastossa sekä myös muissa huoneissa. Tupakoitsijoille meillä on rekkitangossa turkkeja ja tupakkatossut saatte meiltä lainaan.
Tavaroiden säilytys
Jättäkää arvotavarat kotiin tai autoon. Meillä on tavaroillenne pienet säilytyslokerot koko, joten ottakaa mukaan vain vähän tavaraa ja näin saatte ne mahtumaan kumppanin kanssa samaan lokeroon. Jotta kengät eivät häviä eivätkä tuki eteisen kulkuväylää, laita kengät muovipussiin ja sitten lokeroon. On hyvä jättää ylimääräiset tavarat lokeroon, etteivät ne huku illan aikana. Lokeron avain kuminauhalla ranteeseen tai jalkaan ja siitä on syytä pitää hyvää huolta, sillä lokeroa kohti avaimia on vain yksi. Muistattehan jättää lähtiessänne avaimen lokeron oveen. Meillä ei ole vara- avaimia, joten murtaminen on ainoa ratkaisu ja perimme 50 euron lisämaksun.
Löytötavarat
Säilytämme löytötavaroita sisääntuloparvekkeen puukorissa puolen vuoden ajan. Pussit on nimetty iltojen mukaan. Arvotavaroita kuten kelloja koruja, silmälaseja säilytämme sisällä. Toukokuun ja marraskuun lopussa viemme jääneet tavarat Uffiin. Jos lähetämme clubille unohtamasi tavaran sinulle illan jälkeen, toimitamme lähetyksen 2 viikon aikana postiennakolla, jolloin sinun tarvitsee maksaa lähetyskulut, kun noudat paketin.
Kuvaus
Illassa ei ole sallittua käyttää kameraa tai kännykkää. Joskus mukana on sovitussa tilassa järjestetty valokuvaajamme. Emme nauhoita videomateriaalia illoistamme.
Ohjelma
Voitte tanssia aulassa ja soittaa Spotifysta mielimusiikkia. Illassa on myös silloin tällöin vierailevia esiintyjiä. Jos illassa on teema se ei rajoita pukeutumista tai illan kulkua. Pornoa saattaa pyöriä screenillä.
Valaistus
Vaihtelemme valaistusta eri iltoihin. Mielipiteet jakaantuvat, osa pitää valosta ja toiset hämärästä.
Siisteys
Tilamme ovat puhtaat ja siivoamme kartanon ennen ja jälkeen bileiden. Toivomme, että te vieraat vastaatte yhteispelillä siisteydestä. Laitattehan käytetyt kondomit, roskat, lautaset ja juomamukit roskiin? Alapesua varten on normaalit suihkut saunaosastossa. Bidee löytyy yläkerran pääty WC:ssä. Käsienpesuun on saippua ja käsidesi joka wc:ssä.
Hygienia, turvaseksi ja squirttaaminen
Talon puolesta on kondomit käyttöönne ja suositamme vahvasti kaikille turvaseksiä. Jos olet kumille allerginen tai isommalla vehkeellä varustettu, ota omat kondomit mukaan. Huoneissa on kirkas kori, jossa on suojausvälineitä: pusseja nuolentaan, kondomeja, hanskoja, liukkaria, desinfiointiaine pintojen puhdistamiseen sekä paperia. Mikäli pidät sqvirttaamisesta, huomioi muut ja ota kotoa pieni muovilakana ja oma pyyhe. Näin kukaan ei kastu lakanoissa ja paikat pysyvät kuivina. Mikäli sinulle sattuu joku vahinko, ole rehti ja reilu kaikille vieraille ja tule kertomaan siitä henkilökunnalle.
Aiemerkit
Jotta teidän on helpompi hakea seuraa, olemme tehneet teille rintamerkkejä (olen bi, kolmen kimppaa, katselen tänään jne.) Voitte kirjoittaa myös oman lapun. Merkit ovat illoissa välillä käytössä ja ne löydät meikkihuoneesta aielakanaan kiinnitettynä. Toki juttusille ensin.
Ruoka ja nautintoaineet
Meillä ei ole täällä ravintolaa ja keittiöhenkilökuntaa erikseen. Tarjoamme pientä ruokaa alkuillasta klo 24 asti. Illan ruoka on usein pientä salaattia tai vastaavaa. Se valmistetaan samana päivänä. Voimme luvata ainoastaan laktoosittoman ja kasvisruuan. Erikoisruokavalioisten kannattaa ottaa siis omat eväät mukaan. Clubissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat (huom.! muovipulloissa) tai peltitölkeissä mukaan. Juomia juodaan ainoastaan keskikerroksessa ja ne voit säilyttää nimikoituna vieraiden yhteisessä jääkaapissa. (Ethän ota toisten juomia) Alkoholinkäytön toivomme olevan jokaisella itsellään hallussa. Mikäli näet jonkun liian humalassa, tule kertomaan siitä Iralle. Tupakointi onnistuu siihen varatulla saapumisterassilla. Kahvia on baarissa ja voit keittää sitä omatoimisesti itsekin. Vettä on tarjolla koko illan ajan. Iltamme ovat huumeettomia.
Saunaosasto
Yhteissauna ja suihkut ovat käytössä. Jokaiselle on yksi pyyhe, jonka saat narikasta. Saunaan puhtaana suihkun kautta. Valitettavasti matalan pohjaveden takia poreamme ei voi olla isoissa illoissa käytössä.
Huoneet
Suurin osa kartanon huoneista on useamman henkilön käytössä. Peilihuoneen, sybian tilan sekä kellarin glory-holen oven saa kiinni. Sybian huoneen käyttöaika on 15 min ja peilihuoneen puoli tuntia kerrallaan. Nimilistat löydät oven edestä. Seurusteluun ja tanssiin sopii tanssiaula. Hyvällä säällä myös parvekkeet ovat auki. Erilaiset laitteet mahdollistavat monet rakastelua helpottavat asennot. Välillä muuttelemme clubin tilaratkaisuja.
Istumapaikat
Meillä on rajallisesti istumapaikkoja, joten vuorotelkaa niiden suhteen.
Meikkaaja
Meikkaaja on tilattavissa ennakkoon Iran kautta 150 euron hintaan.
Sisäänpääsy ja hinta

Rekisteröidy Wildclubin kutsuvieraaksi. Liput myydään jatkossa VAIN Tiketti.fi:n kautta.

Pareille ja naisille kaikkiin iltoihin liput Tiketti.fi:n kautta. sekä sinkkumiehille Gang-Bang iltaan

Varamiesten on sovittava osallistuminen erikseen eroottisiin iltoihin sekä PervPark kinkybileisiin (10-15 miestä), ja ilmoittauduttava soittamalla Iralle.

Lippujen hinta on 65€ per henkilö. Ovet avautuvat klo 19.00 ja ilta päättyy 01.00

Saapuminen
Wildclub sijaitsee Uudellamaalla, Espoon ja Kirkkonummen rajamailla, 25 km päässä Helsingin rautatieasemalta. Omalla autolla saapuville löytyy hyvin parkkitilaa ja paikalle löytää helposti Google Maps avulla. Järjestämme myös tilataksikyydin Helsinki Pääpostin parkkipaikka (Vltavan vieressä) -Wildclub, johon voi ostaa liput tiketti.fi. Lisätietoja
Majoitus
Erilaisia majoitusvaihtoehtoja löytyy pääkaupunkiseudulta paljon. Suositamme lähintä hotellia Espoon Scandic tai luxus viikonloppua Spa Långvikissa. Helsingin hotelleissa yöpyjille vaihtoehtona oman taksin sijaan kimppakyytimahdollisuutta tilataksilla. Täällä klubilla emme järjestä majoitusta vieraille, mutta matkailuautolla voitte yöpyä parkkipaikalla.